Kameraman: Mesut ERDOĞAN
Bursa Büyükşehir Belediyesi ile TOSFED koordinasyonunda Yunuseli Havaalanı’nda yapılan Türkiye Drift Şampiyonası İkinci Ayak Yarışı’nda Türkiye’nin en iyi drift pilotları hünerlerini Bursa’da sergiledi.
Bursa’da lastikler yanacak! Pilotlar en iyisi olmak için piste çıkıyor! https://t.co/DKHw0yP6VS # #Bursa #Merkez pic.twitter.com/DiGdj51RdZ
— NormHaberTv (@normhabertv) August 13, 2023
Sporcuların kapı kapıya mücadeleleri ile sezon boyunca nefes kesen görüntülere sahne olan Türkiye Drift Şampiyonlarının 1. Ayağı Kocaeli Körfez Pistinde gerçekleşirken ikinci ayak yarışları ise Bursa ev sahipliğinde gerçekleşti.
Bursa’da lastikler yanacak! Pilotlar en iyisi olmak için piste çıkıyor! https://t.co/DKHw0yP6VS # #Bursa #Merkez pic.twitter.com/Jm2JhFnxyE
— NormHaberTv (@normhabertv) August 13, 2023
Drift yarışlarını görmek için ailecek Yunuseli Havaalanı’na akın eden vatandaşlar, “Yarışlar çok heyecanlı, keşke daha sık izleyebilme şansımız olsa. Ailecek ilk kez geldik, çocuklarımızla birlikte keyif aldık” şeklinde konuştu. İzleyicilerin ücretsiz olarak katılım sağladığı organizasyonda, dün sıralama turları yapılırken, bugün ise yarışlarla tamamlandı.