Bursa’da “otoyola bırakılan çocuk” ihbarı ekipleri alarma geçirdi: Asılsız çıktı

Bursa’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan “5 yaşındaki çocuk otoyol kenarına bırakıldı” ihbarı üzerine polis, AFAD ve arama kurtarma ekipleri seferber oldu. Yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Bursa’da sabah saatlerinde yapılan bir ihbar, güvenlik ve arama kurtarma ekiplerini harekete geçirdi. Nilüfer ilçesi Bursa-İzmir Otoyolu üzerinde bir aracın 5 yaşlarında bir çocuğu yol kenarına bıraktığı yönündeki bildirim üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, otoyol ve çevresinde yaptıkları ilk incelemelerde herhangi bir çocuğa rastlamadı. Buna rağmen ihtimal dahilinde geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Bölgeye AFAD ve arama kurtarma ekipleri de yönlendirilirken, dron desteğiyle yaklaşık 5 kilometrelik otoyol hattı havadan tarandı. Kara ekipleri ise yol kenarları, şarampoller ve bağlantı yollarında detaylı arama gerçekleştirdi.

Yapılan tüm incelemeler sonucunda herhangi bir bulguya ulaşılamazken, ihbarın asılsız olduğu belirlendi.

Exit mobile version