Bursaspor Kulübü, Kale Seyahat ile sponsorluk anlaşmasının lansmanını gerçekleştirdi. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ndeki toplantıya Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ali Rıza Çelebi katıldı.
Başkan Enes Çelik, “Daha önce de açıkladığımız gibi Bursaspor’un Süper Lig yolculuğunda Kale Seyahatle yürüme kararı aldık. Camiamıza hayırlı olsun. Türkiye’nin önemli markalarından bir tanesi. Taraftarlarımıza da bir müjdesi olacak Ali Rıza beyin. Ben otobüsümüzün de Bursaspor’umuza yakıştığını düşünüyorum. Bize yakışan bir otobüs oldu. Dilerim ki bu yolculuğumuz uzun sürsün.” ifadelerini kullandı.
TARAFTARA YÜZDE 16 İNDİRİM
Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Ali Rıza Çelebi ise, “Türk futbolunun en değerli markalarından biri olan Bursaspor’la yaptığımız sponsorluk anlaşmasının gururunu yaşıyoruz. Özel olarak tasarlanan otobüsümüzü Bursasporlu futbolcuların kullanımına sunuyoruz. Bursaspor taraftarına da ayrıcalıklı seyahatler sunacağız. Bursaspor, Türk futbolunun gururdur. 3 yılı sürecek olan bu işbirliğinde Bursaspor’un yanında dimdik duracağız. Bursa demek 16 demek. İndirimlerimiz de Bursaspor taraftarına bu oradan olacak.” şeklinde konuştu.
İŞTE BURSASPOR’UN YENİ OTOBÜSÜ
YORUMLAR