Avrupa’da yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray, Süper Lig’de de lider Trabzonspor’un 9 puan gerisinde 4. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılıların devre arasında takıma katmak istediği oyuncular belli olmaya başladı.
Fanatik gazetesinin haberine göre Galatasaray için Premier Lig’den 2, Norveç’ten ise 1 oyuncu ön plana çıkıyor. Ozan Kabak’ın Norwich City’de takım arkadaşı Teemu Pukki Aslan’ın radarına girdi. Sarı-kırmızılılar, Mbaye Diagne’nin yerine 31 yaşındaki forveti radarına aldı. Fin forvet, takımıyla olan sözleşmesindeki opsiyon maddesini kullanmadı.
Galatasaray’ın ilgilendiği diğer isim ise Norveç takımlarından Bodo Glimt forması giyen Erik Botheim. Takımıyla Konferans Ligi’nde fırtına estiren Botheim diğer kulüplerin de ilgisini çekmiş durumda. Norveçli golcünün piyasasının yükselmesi nedeniyle sarı-kırmızılılar ağırlığı Pukki’ye verdi.