Doğa ile iç içe Foleya Mountain Resort Otel

Doğa ile iç içe Foleya Mountain Resort Otel

Karadeniz’in ilk dağ konseptli oteli olan Foleya Mountain Resort Otel, bulunduğu konum nedeniyle doğaseverleri büyülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yılında Trabzon’un Tonya ilçesinde açılışını gerçekleştirdiği Foleya Mountain Resort Otel, doğaseverlerin uğrak yeri oluyor.

KARADENİZ’DE BİR İLK

Karadeniz’in ilk dağ konseptli resort oteli olan Foleya Mountain Resort Otel’de misafirlerin tüm istekleri düşünülerek eksiksiz bir şekilde dekore edilen konforlu 70 oda ve 170 kişinin konaklayabileceği bir tesis bulunuyor.

Modern mimarisi ve şık dekorasyonu ile beğeni toplayan tesis, aynı zamanda 300 kişilik restoran, 150 kişilik kafeyi de bünyesinde bulunduruyor.

OKSİJEN DEPOSU

Enfes manzarası, yemyeşil doğası ve oksijen deposu ormanları ile ünlü olan Erikbeli yaylasında 1650 metre yükseklikte 156 bin 700 metrekarelik bir alana kurulu olan tesis, Trabzon’un Tonya İlçesine bağlı olan Kalınçam Köyünde bulunuyor.

DOĞASEVERLERİN İLK TERCİHİ

Karadeniz Bölgesi’nin ilk resort konseptli yayla oteli olma özelliğini taşıyan tesis, yaz-kış doğaseverlere hizmet veriyor.

Foleya Mountain Resort Otel’de kalan vatandaşlar ise özellikle verilen hizmet ve çalışanların güler yüzlü olmasından dolayı keyifli zaman geçirdiklerini belirtiyor.

Karadeniz’in muhteşem doğasında yer olan tesis, bulunduğu konum nedeniyle adete cennetten bir köşeyi andırıyor.

Otelde konaklayan çok sayıda kişi temiz havanın ve eşsiz manzaranın kendilerini büyülediğini belirtiyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir