Norm Haber

Ezhel, müziği bırakacağını açıkladı

Türkçe rapte en çok dinlenen ve konuşulan Ezhel (Sercan İpekçioğlu), Instagramda yaptığı açıklamayla takipçilerini hem şaşırttı, hem de üzdü. Ezhel, rapi bırakacağını açıkladı.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla tepkileri üstüne çeken ve tartışma konusu olan Ezhel, bugünlerde yayınladığı şarkıyla tekrar gündem oldu.

Gelen yorumlara dayanamayıp resmi hesabında yayınladığı gönderide “Dünyanın en toksik kitlesine müzik yapıyoruz. Yıldım. Tek isteğim son bir Türkçe albüm yapabilmek. Sonra sizinle uğraşacak ne halim var ne bu hayata bu insanları çekmeye geldim” açıklamasında bulundu.

İKİ ŞARKI DAHA YAPIP BIRAKACAK

Yayınladığı gönderiden sonra “Söz arkadaşlar iki şarkı daha yapıp bırakıcam. İçiniz rahat etsin siz kazandınız” dedi.