Büyükşehir belediye meclisi eylül ayı toplantıları sona erdi

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2026 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2026 16:39
Kaynak: İHA
Büyükşehir belediye meclisi eylül ayı toplantıları sona erdi
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantılarının II. birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda, 15 Eylül Salı günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediye Meclis toplantısına mazeret dilekçelerinin görüşülmesiyle başlandı. Gündem maddeleri arasında bulunan ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından sunulan 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı ve 1/25000 ile 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği hususundaki maddeler görüşülerek karara bağlandı. Diğer gündem maddelerinin ise ilgili komisyonlara havale edildi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının ise 14 Ekim 2026 Çarşamba günü saat 14.00’te yapılmasına karar verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.