Norm Haber

Halsizlikten dolayı hastaneye gitmişti… 150 kurtçuk çıktı

Amerika'da ağrıdan dolayı hareket etmekte zorlanan adam hastaneye gittiğinde hayatının şokuyla karşılaştı. Doktorlar, ismi verilmeyen hastanın burnundan ve sinüslerinden 150 tane böcek çıkardı.

Kimliği açıklanmayan adam Ekim ayından beri kendini kötü hissediyormuş ancak 9 Şubat’ta yüzü ve dudakları şişene kadar hastaneye gitmemiş.

‘Burnum kanamaya başlamadan tuvalete gitmek için bile kalkamıyordum. Muayene için gittiğimde doktor ‘Hareket görüyorum’ dedi.’

Dr. David Carlson, adamın burnunu bir kamera ile incelediğini ancak burnun ve sinüs boşluğunun iç kısmında onlarca böcek bulduğunu söyledi.

‘Boyut açısından farklılıklar olsa da büyük olanlar serçe parmağımın ucu kadardı. Burnun içinde etrafta gezinen ve beslenecek yer arayan bazı larvalar vardı.’

Carlson, ekibinin böcekleri emme yöntemiyle çıkarmaya çalıştığını, ancak bu vakum tıkandığında onları koparmak için farklı aletler kullandıklarını söyledi.

First Coast News, adamın yüzünün içinde sürünen böcekleri ve mide bulandırıcı çıkarılışlarını gösteren görüntüleri paylaştı.

Carlson, “Tam kafatası tabanına, beynin altına dayanmışlardı, eğer oradan geçselerdi onu öldürebilirlerdi” dedi.

Hasta, parazitlerin istilayı ölü balıklarla uğraştıktan sonra oluştuğunu tahmin ederek ‘Balıklarla uğraşırken yaşam tarzımı değiştirmem gerektiğini biliyorum. Önceden ellerimi nehirde yıkardım, şimdi temizleyici kullanacağım ve burnuma ya da elime dokunmayacağım’ dedi.