Ara transfer dönemi yaklaşırken, büyük takımların transfer gündemi de hareketlilik kazandı. Bu sezon ligde kötü bir performans ortaya koyan Galatasaray’da Bakambu ve Okay Yokuşlu’nun adı gündeme gelirken diğer yandan bomba bir transfer iddiası geldi.
Sabah’ın derlediği habere göre Brezilya basını, Galatasaray hakkında çok çarpıcı bir transfer iddiasında bulundu. Brezilya basınından UOL Esporte, Galatasaray’ın eski Fenerbahçeli oynucu Jailson’u istediğini yazdı.
Ara transfer dönemind takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın, ön libero için Jailson’u gündemine aldığı iddia edildi. 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Çin’deki kulübü DL Pro ile sözleşmesinin feshedildiği ifade edildi.
Jailson, Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynana derbide Belhanda’ya attığı tokatla gündeme oturmuştu. Brezilyalı oyuncu Fenerbahçe ile çıktığı 46 maçta 3 gol ve 1 asist katkısı yapmıştı. Jailson, Çin’de sadece 6 maça çıkabildi.