Kid Cudi’den Kanye West için zehir zemberek sözler

Bir zamanlar sıkı dost olan Kid Cudi ve Kanye West’in arasına kara kedi girdi. Kid Cudi, yeni bir röportajda Kanye West ile arkadaşlığını bitirdiğini söyledi.

Kid Cudi’den Kanye West için zehir zemberek sözler

38 yaşındaki Kid Cudi, eski arkadaşı Kanye West’in tuhaflıklarına sıfır toleransı olduğunu söyledi. Esquire’ın Eylül 2022 sayısı için yeni bir röportajda, ünlü rapçi Kim Kardashian olmadığını söyleyip “Hayatımda yanlış enerjilere karşı sıfır toleransımın olduğu bir yerdeyim. Ben senin çocuklarından biri değilim. Ben Kim değilim. Pete Davidson ile arkadaş olmam ya da Pete ile arkadaş olmamam önemli değil. Yetişkin bir adam olamaz ve kadınını kaybettiğin gerçeğiyle baş edemiyorsan, bu benim lanet olası sorunum değil” dedi.

Kim Kardashian, Şubat 2021’de yedi yıllık evliliğin ardından Kanye West’e boşanma davası açtı. Boşanma süreci hala devam ederken Kardashian, Aralık 2021’de yasal olarak bekâr ilan edildi ve Ekim 2021’de de Saturday Night Live’da tanıştığı Pete Davidson ile çıkmaya başladı. Bu da Pete Davidson ile de arkadaş olan Kid Cudi ile Kanye West’in aralarının açılmasına neden oldu. Hatta West, bir sosyal medya paylaşımında Cudi’nin Donda 2 albümünden çıkarıldığını da belirtti.

Kid Cudi de nisan ayında Twitter üzerinden Kanye West ile artık arkadaş olmadığını açıkladı.

Yeni röportajda Kid Cudi, kariyeri ile ilgili de konuştu: “Kanye’nin kariyerimi yaptığını veya beni ben yaptığını hisseden herkes için bunu açıklığa kavuşturmak istiyorum. Beni 808 albümüne getirdi. Bunun gerçekten harika olduğunu düşündüm. Bir ailenin parçası olmak istedim. Bu yüzden sonunda evet dedim. Kanye West gelip beni Applebee’s veya Bape mağazasından almadı.”

Konu Kanye ile uzlaşmaya geldiğinde, Kid Cudi aralarının düzelmesinin artık bir mucize olduğunu söyledi. Kid Cudi’nin sert açıklamalarına ve Ye ile tekrar arkadaş olmak istememesine rağmen, yine de Kanye’yi sevdiğini ancak kendisine iyi gelmediği için hayatında istemediğini söyledi: “Beni tanıdığın onca yıl boyunca kendimi sevmedim. Artık kendimi daha çok seviyorum kardeşim. Kendimi daha çok seviyorum.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir