Aşıklar kale önünde buluştu

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2026 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2026 09:39
Kaynak: İHA
Aşıklar kale önünde buluştu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Anadolu aşıklık ve ozanlık geleneğinin birbirinden değerli isimlerini bir araya getirdi. Aşıklar sazları ve sözleriyle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
Zikri Aliyar, Ali Oltulu, İsrafil Öztürk, Eyyüp Demirer, Zakir Tekgül, Osman Feryadi, Fuat Çerkezoğlu, Erol Şahiner, İsrafil Daştan ve İhsan Yavuzer’in katılımı ile Erzurum Kalesi önünde yapılan konser vatandaşların yoğun ilgiliyle karşılaştı. Aşıklar hem kendiler hem de ünlü ozanların eserlerini icra ettiler.
Atışmalar, koçaklamalar ve güzellemelerle zenginleşen konser programı, Erzurum halkına hem kültürel bir şölen sundu hem de geçmişle gelecek arasında güçlü bir köprü kurdu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.