2000’li yıllarda sürdürdüğü hızlı hayatla magazin gündeminin manşetlerinden inmeyen şarkıcı Lily Allen, “Stranger Things” dizisiyle şöhreti yakalayan David Harbour ile 2020 yılında dünyaevine girmişti.
KÜÇÜK BİR TÖRENLE EVLENMİŞLERDİ
Las Vegas Graceland Şapel’de küçük bir törenle nikah masasına oturan ünlü çiftten Allen, gelinlik tercihini vintage esintili, Dior imzalı beyaz bir elbiseden yana kullanmıştı.
İkili kutlama yemeği olarak da hamburgeri tercih etmiş, çiftin mutlu anlarında çekilen kareler sosyal medyada paylaşılmıştı.
‘AYRI HAYATLAR YAŞIYORLAR’
Ancak iddialara göre; Allen ile Harbour’ın evliliklerinin üzerine kara bulutlar dolaşıyor.
The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, çiftin son üç aydır nadiren bir araya geldiklerini ve ayrı hayatlar yaşadıklarını ileri sürdü.
SOSYAL MEDYADA BİRBİRLERİNİ TAKİBİ BIRAKTILAR
Lily Allen ile David Harbour’ın sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakması da iddiaları kuvvetlendirdi.
Ünlü çiftten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.