Çivril’de Emre Fel fırtınası

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2026 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2026 09:39
Kaynak: İHA
Çivril’de Emre Fel fırtınası
Denizli’nin Çivril ilçesinde bu yıl 28’incisi düzenlenen Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali’nin ikinci gününde sahne alan Emre Fel, binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.
Çivril’de festival coşkusu ikinci günde de devam etti. Festival alanını dolduran vatandaşlar, sevilen sanatçı Emre Fel’in seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi. Konser sırasında vatandaşlar şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederken, ortaya renkli görüntüler çıktı.
Emre Fel’in sevilen parçalarını seslendirdiği konserde meydanı dolduran Çivrilliler, gece boyunca sanatçıya eşlik etti. Yoğun katılım nedeniyle festival alanında büyük kalabalık oluşurken, konser coşkusu meydanlara sığmadı.
Konserin ardından Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, festivale katılan vatandaşlara ve sahne performansıyla geceye renk katan Emre Fel’e teşekkür etti.
Başkan Dere, Çivril’de festival heyecanının her geçen gün arttığını belirterek, etkinliklere gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
28. Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali, ilçede çeşitli etkinlik ve konserlerle devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.