Motosikletiyle böyle kaza yaptı

İstanbul’daki Avcılar’da sapağı kaçırmamak için ani dönüş yapan otomobil sürücüsü, motosiklete çarptı. Şişli’de de önündeki aracın durduğunu geç fark eden motosiklet sürücüsü ani fren yapınca yere düştü. İki kazada da motosiklet sürücüleri hafif yaralanırken, kaza anları ise araç kamerası tarafından kaydedildi.

Motosikletiyle böyle kaza yaptı

İlk kaza, Avcılar D-100 Karayolunda 19 Kasım’da gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sapağı kaçıran otomobil sürücüsü ani dönüş yapınca yanındaki motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. O anlar ise arkadan gelen bir otomobilin araç kamerası ile kaydedildi.

AVCILAR’DA SAPAGI KACIRMAMAK ICIN ANI DONUS YAPAN OTOMOBIL SURUCUSU, MOTOSIKLETE CARPTI. SISLI’DE DE ONUNDEKI ARACIN DURDUGUNU GEC FARK EDEN MOTOSIKLET SURUCUSU ANI FREN YAPINCA YERE DUSTU. IKI KAZADA DA MOTOSIKLET SURUCULERI HAFIF YARALANIRKEN, KAZA ANLARI ISE ARAC KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDILDI. FOTO: HASN YILDIRIM/ISTANBUL,(DHA)

İkinci kaza ise Şişli Yıldız Posta Caddesi üzerinde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddialara göre, önündeki aracın durduğunu geç fark eden motosiklet sürücüsü ani fren yapınca yere düştü. Vatandaşların yardımıyla yerden kaldırılan sürücü hafif yaralandı. O kaza anları da kask kamerası tarafından kaydedildi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir