Norm Haber

Seferovic’in yeni adresi belli oldu

Saha sonuçlarında bekleneni veremeyen Kasımpaşa, teknik direktör Selçuk İnan'ın isteği üzerine Galatasaray'dan Haris Seferovic'e imza attırıyor.

Galatasaray’da Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt’un ülkesinin takımlarından PSV Eindhoven ile anlaşmasının ardından bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

Selçuk İnan yönetimindeki Kasımpaşa, Haris Seferovic’e imza attırmaya yakın.

Lacivert-beyazlılar, Seferovic’i sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Galatasaray’ın kadroda düşünmediği 30 yaşındaki santrfor da Kasımpaşa’da oynamaya sıcak bakıyor.

Son detayların görüşüldüğü transferin resmiyete dökülmesi halinde, Seferovic’in maaşının bir kısmını sarı-kırmızılılar ödeyecek.

Galatasaray’ın ezon başında Benfica’dan kadrosuna kattığı Seferovic, Süper Lig’de çıktığı 10 maçta golle buluşamamıştı.