Sinem Ünsal sevgilisi Halit Özgür Sarı’nın doğum gününü kutladı

‘Gizli Saklı’ dizi setinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Sinem Ünsal ve sevgilisi Halit Özgür Sarı mutlu bir birliktelik sürüyor. Halit Özgür Sarı, bugün 29 yaşına bastı. Sinem Ünsal da sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla kutladı.

Sinem Ünsal sevgilisi Halit Özgür Sarı’nın doğum gününü kutladı

Dört yıldır aşk yaşadığı Kıvanç Kılınç ile ilişkisini noktalayan Sinem Ünsal’ın dizi aşkı gerçek olmuştu. ‘Mucize Doktor’ ile yıldızı parlayan oyuncu, ‘Gizli Saklı’ adlı yaz dizisindeki partneri Halit Özgür Sarı ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Oynadıkları dizide senaryo gereği iki sevgiliyi canlandıran ve gerçek hayatta da aşk yaşamaya başlayan ikili, dizinin final yapmasının ardından birlikte tatile çıkmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamak isteyen oyuncular, Sırbistan’a gidip, yorgunluk atmıştı.

‘HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR’

Rol alacağı yeni filmin okuma provası çıkışında görüntülenen oyuncu Sinem Ünsal, ilişkisini ilan etmişti. Halit Özgür Sarı hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, “Tatile beraber gittik. Her şey güzel gidiyor” şeklinde konuşmuştu.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Tatilden dönen sevgililer Sinem Ünsal (29) ile Halit Özgür Sarı (28), ilk kez objektiflere yakalanmıştı. Nişantaşı’nda el ele görüntülenen oyuncu çiftin utangaç tavırları dikkat çekmişti.

‘İYİ Kİ VARSIN’

Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten Halit Özgür Sarı, 29 yaşına bastı. Ünsal da ‘Kardeşlerim’ dizisiyle tanınan sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı siyah-beyaz fotoğraf ile kutladı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir