Gençlerbirliği, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2026 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2026 14:58
Kaynak: İHA
Gençlerbirliği, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı
Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınmaya yönelik koordinasyon ve sprint çalışmasıyla başladı. Çabukluk ve reaksiyona yönelik eğlenceli oyunla devam eden antrenmanda daha sonra 5’e 2 top kapma çalışmasına geçildi. Antrenman taktiksel varyasyonlar ve duran top organizasyonlarıyla sona erdi.
Trabzonspor karşılaşması öncesinde Gençlerbirliği’nde cezalı oyuncu bulunmazken, tedavisi devam eden Cheikh Niasse ile takımla birlikte çalışmalara yeni başlayan Kevin Rodrigues’in maç kadrosunda yer alması beklenmiyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.