Görgün ETÜ’de OTAĞ çalışmaları ile Millî Yetkinlik Hamlesi faaliyetlerini yerinde gördü

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2026 19:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2026 19:15
Kaynak: İHA
Görgün ETÜ’de OTAĞ çalışmaları ile Millî Yetkinlik Hamlesi faaliyetlerini yerinde gördü
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Erzurum Teknik Üniversitesi’ni (ETÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ve akademisyenlerle buluştu.
Başkan Görgün, Erzurum programı kapsamında ETÜ’yü ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ve akademisyenlerle bir araya geldi, Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde yürütülen OTAĞ çalışmaları ile Millî Yetkinlik Hamlesi kapsamında sürdürülen faaliyetler ele alındı. Görüşmede ayrıca ETÜ’nün akademik birikimi ve yetkinliklerinin savunma sanayisi ekosistemiyle daha güçlü şekilde buluşturulmasına yönelik yeni işbirliği imkanları değerlendirildi.
Görgün, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda : "Erzurum programımız kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ve akademisyenlerimizle bir araya geldik. SSB öncülüğünde yürütülen OTAĞ çalışmaları ile Millî Yetkinlik Hamlesi programlarımızda yer alan üniversitemizle, savunma sanayiimize yönelik yeni iş birliği imkânlarını değerlendirdik. Nazik ev sahiplikleri için Sayın Rektörümüze ve üniversite yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.