Norm Haber

TOFAŞ, Avrupa’da son 16’ya kalmak için parkeye çıkıyor

TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. haftasında deplasmanda Belçika temsilcisi Filou Oostende ile karşılaşacak. Yarın Versluys Dôme’da oynanacak mücadele TSİ 22.00’de başlayacak.

FIBA Basketball Champions League (BCL) F Grubu 5. hafta mücadelesinde TOFAŞ, Belçika temsilcisi Filou Oostende’ye konuk oluyor. Grupta 3 galibiyet-1 mağlubiyet ile lider durumda bulunan Bursa temsilcisi, Belçika deplasmanında da kazanarak bitime 1 hafta kala son 16’yı garantilemek istiyor. I

NG Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı son 3 maçı kazanarak çıkışını sürdüren Mavi Yeşilliler, Filou Oostende ile Bursa’da oynadığı mücadeleden de 92-83 galip ayrılmıştı. F Grubu’na 2 mağlubiyetle başlayan Oostende takımı, son oynadığı 2 maçta ise Kalev / Cramo’yu 2 kez yenmeyi başarmıştı.

Yarın  Versluys Dôme’da oynanacak karşılaşma Türkiye saatiyle 22.00’de başlayacak. Mücadele Tivibu Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek.