Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl Frutti Extra Bursaspor-Partizan karşılaşmasını değerlendirdi. Taraftarın desteğine her şeyden çok ihtiyaç duyduklarını belirten Kızıl, seyirciye verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
‘RAKİBİMİZ AVRUPA’NIN EN KUVVETLİ EKİPLERİNDEN’
Yeşil beyazlı taraftara çağrıda bulunan Kızıl” Büyük Bursaspor Camiası ve taraftarı. İkinci Eurocup sezonunda sizin de büyük desteklerinizle Play-off’tayız. Rakibimiz Avrupa’nın en kuvvetli ekiplerinden Partizan.
‘EN MÜTHİŞ SEYİRCİYE SAHİP TAKIMLAR’
“Hocaları basketbolu Türkiye’ye sevdiren duayen Obradovic EuroCup’ın en müthiş iki seyircisine sahip takımlar karşılaşacak. Ne yazık ki deplasman yasağı yüzünden sizsiz mücadele edeceğiz.”
‘İKİ HEDEFİMİZ VARDI’
“Sene başında iki hedefimiz vardı: Eurocup ve ING Süper Ligi’ nde Play-off. EuroCup’ta sizin de büyük desteğinizle bu hedefe ulaştık. Şimdi Partizan maçı öncesi içeride Play-off rakiplerimizden Bahçeşehir Koleji ve Pınar Karşıyaka maçları var. Her zaman olduğu gibi desteklerinizle ligde Playoff hedefi için takımımızı yalnız bırakmayalım. Hepinize Teşekkürler dedi.