Norm Haber

WhatsApp’tan üzücü haber! O kişiler artık kullanamayacaklar

Dünyanın en yaygın kullanılan anlık haberleşme uygulaması olan WhatsApp, her geçen gün yenilikler ve yeni güncellemeler ile gündeme geliyor. bu kadar yenilik ve güncellemenin uygulanması da WhatsApp'ın desteğini yeni telefonlara doğru aktarmasına yol açtı.

Dünyanın en yaygın kullanılan anlık haberleşme uygulaması olan WhatsApp, günden güne yeni güncellemeleri ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Art arda gelen yenilikler de tabii belirli gereksinimleri ortaya çıkarıyor. WhatsApp tarafından yapılan bir paylaşıma göre belirli telefon kullanıcılarının WhatsApp kullanması artık mümkün olmayacak.

ARTIK KULLANAMAYACAKLAR

Sürekli olarak yeni güncellemeler ile gündeme gelen WhatsApp, güncellemelerinin çoğunu hem IOS hem de Android destekli telefonlar için yayınlıyor olsa da, bazı telefonlar yenilik ve güncellemelerin dışında tutulabiliyor. WhatsApp tarafından yayınlanan yeniliklerden eski akıllı telefon modelleri muaf tutuldu. bundan sonra güncelleme almayacak olan belirli akıllı telefonlar WhatsApp uygulamasını kullanamayacaklar.

WHATSAPP LİSTEYİ YAYINLADI

WhatsApp tarafından yayınlanan listeler ile güncelleme almayacak olan akıllı telefonlar açıklandı. Bu akıllı telefonları kullanan bireyler WhatsApp güncellemeleri almayacakları için uygulama telefonlarında açılmayacak. Bu nedenle yeni bir telefon almaları ya da farklı bir uygulama kullanmaları gerekecek. İşte WhatsApp2ın artık çalışmayacağı akıllı telefonlar: