Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da eski eş dehşeti: Yakınları sinir krizi geçirdi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bir kadın, eski eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli koca 2 saat sürmeden polis ekiplerince yakalandı. Acı olay kadının ikamet ettiği mahallede vatandaşları sokağa döktü. Katil koca, kendisini aldattığı şüphesiyle karısını öldürdüğünü ancak pişman olduğunu söyledi.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde bir kadın, eski eşi tarafından bıçaklanarak ağır

Olay, 22.00 sıralarında İncirli Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sevgi Yandık (27), eski eşi Doğan Ş. (31) ile arasında tartışma çıktı. İkili arasında büyüyen kavgada Doğan Ş. eski eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı.

Ağır yaralanan kadın, sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak Sevgi Yandık, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Genç kadının yakınları hastane önünde fenalık geçirirken, polis ekiplerince sakinleştirilen kalabalık bir süre sonra dağıldı.

8 sabıka kaydı olan Doğan Ş. ise Merinos Polis Merkezi Amirliğine teslim olurken, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla soruşturma Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince gerçekleştirildi.

Olayın ardından Sevgi Yandık’ın yakınları ve mahalleli, ikamet ettiği sokağa akın etti. Hem mahalle hem de hastane önünde çığlıkların ve ağıtların yaşandığı anlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

ALDATTIĞI ŞÜPHESİYLE ÖLDÜRMÜŞ

Olayın zanlısı Doğan Ş., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısın kendisini aldattığı şüphesiyle bıçakladığını beliren Doğan Ş., pişman olduğunu dile getirdi.