Bursa, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde sabah saatlerinde kaydedilen görüntüler “bu kadar da olmaz” dedirtti. Yunus Emre Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir belediye otobüsü, arka kısmına asılan davetsiz misafirleriyle ilerledi.
Vatandaşlar Gözlerine İnanamadı
Otobüsün arkasına sıkıca tutunarak dengede durmaya çalışan çocukları gören diğer sürücüler ve yayalar büyük panik yaşadı. Aracın hızına ve trafik akışına aldırış etmeyen çocukların bu tehlikeli “oyunu”, bir facianın eşiğinden dönüldüğünü gözler önüne serdi.
Hem Kendi Canlarını Hem Trafiği Riski Attılar
Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, çocukların bir süre bu şekilde yolculuk yapmaya devam ettiği görüldü. Trafik güvenliğini hiçe sayan bu davranış, çevredeki vatandaşların uyarılarına rağmen devam etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrası kullanıcılar, ailelere ve yetkililere denetimlerin artırılması yönünde çağrıda bulundu.
