İlhami Yıldız
İlhami Yıldız
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

AK Parti Osmangazi’de istişarelere devam

Son yerel seçimlerde istediği sonuca ulaşamayan teşkilatlardan biri de AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı.

İlçede hem meclis hem de belediye başkanlığı seçiminde ikinci parti olan Cumhur İttifakı, seçim sonuçlarını masaya yatırdı.

Bu minvalde AK Parti Osmangazi İlçe teşkilatı önce mahalle bazlı, ardından sandık bazlı derin analizler yapmaya başladı.

“Biz nerede hata yaptık” diyerek yola koyulan teşkilat, ilçe yöneticilerini sorumlu mahalle başkanları ve yönetimleri ile buluşturarak sonuçları değerlendiriyorlar.  Şimdiden bir sonraki seçim için kolları sıvayan Adnan Kurtuluş başkanlığındaki bu çalışmalar takdir ediliyor.

Öte yandan bu arada Osmangazi’de son yerel seçimlerde yaklaşık olarak 50’nin üzerinde muhtar değişimi yaşandı.

Uzun yıllardır muhtarlık yapan birçok isim bu seçimlerde sandıktan çıkamadı. İşte bu noktada İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş da seçilen yeni muhtarlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, seçilemeyen ya da kendi isteği ile aday olmayan  isimlere de teşekkür ederek bundan sonraki hayatında partisi adına başarı dileklerini iletti.

AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatında gördüğümüz birçok isim “Bizim sakalımızı kestiler, ilk seçimde o sakal daha gür çıkacak” diyorlar.

Bize de düşen takip etmek…

***

EROL, KESTEL’İ UÇURABİLİR

Erol, Kestel’i uçurabilir…

Son yerel seçimlerde tırnakları ile kazıyıp bulunduğu makama gelen isimlerin başında Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol geliyor.

İlçede yardımsever kimliği ile tanınan Erol, partisi tarafından aday gösterilince mevcut belediye başkanı Önder Tanır da partisinden istifa edip belediyenin de imkanlarını da kullanarak YRP’ye geçti.

Yerel seçimlerde yaklaşık 700 oyla seçimi kazanan Erol, anketlere de külahı ters giydirerek başkanlık koltuğuna oturdu.

Erol’un hem ilçe halkı hem de sanayicilerle olan pozitif, güler yüzü ikili ilişkilerle ilçede önemli bir ivme yakalayacağını umuyorum.

Bu süreçte rafa kaldırılan üniversite ile ilgili çalışmalar, Erol tarafından raftan indirip tekrar kamuoyunun takdirine sunulursa Kestel’in şehrin doğusunun parlayan yıldızı olmasına şaşırmamak gerekir.

En azından bir vakıf üniversitesi Kestel’e yakışmaz mı?

Hem de fazlasıyla…

Bize düşen kendisine başarılar dilemek.

HABERLER