12345678910111213

GOOG

TÜMÜ

TRAVEL

TÜMÜ

EĞİTİM

TÜMÜ

FOTO GALERİ

TÜMÜ

VİDEO GALERİ

TÜMÜ

BURSA MEKAN

TÜMÜ

BURSA GM

TÜMÜ

BİLGİ

TÜMÜ

YAZARLAR

TÜMÜ

GÜNCEL

TÜMÜ

SPOR

TÜMÜ
12345678910
  • Süperlig

KÜLTÜR SANAT

TÜMÜ

MAGAZİN

TÜMÜ
12345678910
  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık
KOÇ BURCU YORUMU
Katı düşünce tarzınızdan kurtulmanız, finansal ve aile meselelerine daha özgün bir yaklaşım getirmeniz gerekiyor. Yöneticiniz Mars bugün burçları değiştirdiği için yapması oldukça kolay. Önemli olan önceliklerinizi belirlemeniz.

BOĞA BURCU YORUMU
Bugün burcunuzda Güneş, Merkür ve Uranüs'e katılıyor ve hemen her seviyede daha keskin olduğunuzu fark edeceksiniz. Sizi kandırabileceklerini veya aldatabileceklerini düşünenler, bedelleri karşılığında Boğa'nın aptal olmadığını öğrenecekler.

İKİZLER BURCU YORUMU
Sevgili İkizler burçları, gün boyunca devam eden eğlenceli ve şakacı tavrınız olaylara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanıza yardımcı olacak. Yapmanız gerekenleri başarmak ve sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için ciddi taraflarınızı da öne çıkartmanız gerekiyor. Uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiden gelen haberle birlikte şaşkına döneceksiniz.

YENGEÇ BURCU YORUMU
ASLAN BURCU YORUMU
Sevgili Aslan burçları, bugün enerjiniz yüksek olabilir ve adeta parlayabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ifade edebileceğiniz bir gün.

BAŞAK BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha duyarlı olabilir ve sevdiklerinizle daha derin bağlar kurabilirsiniz. İş hayatınızda detaylara daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Sağlığınıza dikkat etmek ve kendinize zaman ayırmak da bugün önem taşıyor olabilir. Hayatınızdaki dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız size fayda sağlayacaktır. Enerjinizi olumlu ve yapıcı yönde kullanmaya özen gösterin. umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

TERAZİ BURCU YORUMU
Bugün ne dediğine dikkat et yoksa bir arkadaşınla ya da sevdiğin biriyle aran açılabilir. Önümüzdeki 24 saat içinde ruh hali değişimleriniz sizi bir uçtan diğerine götürecek, bu yüzden ağzınızı kapalı tutmak için ciddi bir çaba göstereceğinize dair kendinize söz verin.

AKREP BURCU YORUMU
Merhaba! Bugün Akrep burcuna mensup olanlar için duygusal konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin ve anlamlı bağlar kurmaya çalışabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli olmalı ve iç dünyanızdaki duyguları paylaşma konusunda istekli olmalısınız. Bugün, içsel huzurunuzu ve dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler size yardımcı olabilir.

YAY BURCU YORUMU
Bugün olanlar rastgele ve geriye dönük görünebilir, ancak gezegenler bunun daha büyük bir planın parçası olduğunu ve etkilerinin sizin için iyi olacağını gösteriyor. Mutlu bir kalple olanları kabul edin ve sizin için çalışmasını sağlamanın yollarını arayın.

OĞLAK BURCU YORUMU
Sevgili Oğlak burçları, bugün sizin için harika bir gün! Duygularınızda büyük bir güç bulacağınız bir gün olacak. İçgüdülerinize güvenin. Kalbinizi takip ederek kaybedeceğiniz hiçbir şeyiniz yok. Bu, rafa kaldırdığınız hayalleri yeniden alevlendirmeniz için önemli bir zaman. Hayal dünyanızın günlük hayatınıza yansıtmaktan korkmayın.

KOVA BURCU YORUMU
Bugün kendiniz için söyleyecek çok şeyiniz olacak ve sözlü yumruklarınızı başkalarının hassas duygularını esirgemek için kullanmayacaksınız. Gördüğünüz gibi adlandırın ve herkes bundan memnun görünmüyorsa endişelenmeyin. Sözleriniz çok büyük bir etkiye sahip olacak.

BALIK BURCU YORUMU
Sevgili Balık burçları,bu sabah Aslan burcunun yarattığı sert açı nedeniyle ikili ilişkilerinizde kendinizi biraz daha çıkmaza sokabilirsiniz. Bugün özellikle iletişim kanallarında oluşan sorunlar nedeniyle kendinizi her zamankinde daha anlaşılmaz hissedebilirsiniz.

YAŞAM

TÜMÜ

EKONOMİ

TÜMÜ
12345678910

YEREL GÜNDEM

TÜMÜ
12345678910