İlhami Yıldız
İlhami Yıldız
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Akkaya’nın listesinde kimler olacak?

Son genel seçimlerde AK Parti’nin Bursa 2. Bölge 7. sıra milletvekili adayı gösterilen, sahada yapmış olduğu çalışmalarla dikkat çeken isimlerden biri de İrfan Akkaya idi.

Öncesinde il yönetiminde Davut Gürkan’la görev yapan Akkaya, kazandığı tecrübeyi bundan sonraki süreçte Yıldırım İlçe Başkanı olarak kullanacak.

Akkaya’nın çalışkanlığı ve insan ilişkilerindeki başarısı ile Ali Erbay’ın ardından görevlendirme ile partisinin Yıldırım İlçe Başkanlığı görevine getirilmesi bizler için sürpriz olmadı.

Akkaya, hafta içinde AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden görevlendirme yazısını aldıktan çalışmalarına başladı.

İlçe yönetimi için yoğun bir taleple karşı karşıya kalan Akkaya, bir yandan ilçe yönetimini oluşturmaya çalışırken diğer yandan da ilçedeki sosyal faaliyetlere ilçe başkanı sıfatı ile katılmaya başladı…

Bu noktada önceki gün hatta başkanlık devir tesliminden önce cenaze törenine katıldı, ardından görevi önceki ilçe başkanı Ali Erbay’dan teslim alarak resmen de görevine başlamış oldu.

Asıl merak edilen ise Akkaya’nın yönetiminin nasıl şekilleneceği…

Kimlerin yönetiminde yer alacağı…

Kulağımıza gelen bilgilere göre Erbay’ın yönetiminden de bazı isimlerin Akkaya’nın yönetiminde yer alacağını ifade edelim….

***

VARANK BURSA’DAN EV TUTTU

Önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve son seçimlerde Bursa’dan milletvekili seçilen Mustafa Varank’ın seçim dönemindeki vaatlerinden biri de Bursa’dan ev baktığı idi.

Varank’ın Bursa’da aradığı evi bulduğunu bu köşeden paylaşmış olalım.

Evini tutarak Bursa’ya taşınan Varank’ın bundan sonra daha fazla Bursa’da bulunacağını paylaşalım.

Umarım bu sayede Bursa yatırımlardan daha fazla nasiplenir.

Biz de Varank’a hoş geldin komşu diyoruz.

***

MUSTAFA DÜNDAR VE MÜMİN DEMİR DÜNÜR OLUYOR

Bugün Bursa’da önemli bir düğün var.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve eşi Sevginar Dündar’ın kızları Merve ile önceki dönem AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir ve kıymetli eşi Saniye Demir’in oğlu Abdülkerim hayatlarını birleştirecekler.

Ya da diğer bir deyiş ile Mustafa Dündar ile Mümin Demir dünür olmuş olacak.

Nilüfer İlçe sınırlarında bir salonda gerçekleşecek düğün bu akşam saat 19.30’da.

Bizler de çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz…

 

HABERLER