İlhami Yıldız
İlhami Yıldız
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

AK Parti’de aday adaylarında dikkat çeken isimler (2)

Dünkü yazımızda AK Parti’de aday adayları içinde dikkat çeken isimleri kaleme aldık. Bugün de bu isimlere birkaç isim daha ilave edelim.

Ama öncesinde şunu ifade edelim:

Partiye adaylık noktasında oldukça yoğun bir ilgi var…

Gelelim bugün yazacağımız isimlere, o isimlerden ilki, aday olması beklenen bir isim olacak. İstifa etmesi daha önce an meselesi diye yazdığımız Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Bursa’yı başarı ile temsil eden üst düzey bürokratlarımızdan Prof.Dr Süleyman Şahin.

Şahin’in görevinden istifa ettiğini öğrendik.

Aday adayı olacağını öğrendik.

Listeden seçilebilecek sırada yer bulursa şaşırmayacağım isimlerden bir Süleyman Şahin…

Yolu açık olsun…

***

Bursa özelinde adaylığı dikkat çeken isimlerden biri de Eşref Kurem. Nilüfer İlçe Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Kurem de dosyasını veren isimlerden biri. Kurem uzun yıllar akademisyen kimliği ile tanıdığımız bir isim.

Bunu yanı sıra Osmangazi’de doğan, Yıldırım’da ticaret yapan, Nilüfer de siyasette önemli çalışmalar yapan Kurem’in diğer özelliği de iş ortağının Muşlu olması. Muşlularda karşılığı olması.

Birçok STK’da aktif görevde bulunan Kurem’in bilimsel bakışı siyasete kalite getirir.

Yolu açık olsun…

***

Bugün bahsedeceğim son isim Gürsu İlçe Başkanlığı görevinden ayrılıp milletvekili aday adayı olan Zekeriya Hacıoğlu.

Gürsu’da yapmış olduğu başarılı çalışmalarla dikkatleri çeken, hatta uzun yıllardır ana muhalefet partisine oy veren kesimleri dahi partiye kazandıran Hacıoğlu, Gürsuluların çok sevdiği bir isim.

Aday gösterilmesi durumunda başka siyasi partilerin seçmenlerinin de oyunu alabilecek bilgi ve birikime sahip.

Bize düşen onun da yolu açık olsun demek…

 

İYİ Parti’de adaylar ortaya çıkmaya başladı…

Meral Akşener’in başkanı olduğu İYİ Parti’de adaylar da birer birer ortaya çıkmaya başladı. Bu minvalde önceki il başkanlarından Yıldırım Selçuk Türkoğlu da adaylığını önceki gün açıkladı.

İYİ Parti’de adaylık açıklamasını önümüzdeki günlerde yapacak olan bir başka isim ise Yunus Aydın. Tabiri caiz ise sıfırdan aldığı Gürsu OSB’ye kurumsal kimlik kazandıran, ardından Kestel 2.Nolu OSB’yle birleştiren adını da Uludağ OSB olarak değiştiren Aydın da önümüzdeki günlerde adaylığını duyuracak. Bizler de Aydın’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

Bunun dışında zaman zaman bize gelen bilgileri de bu köşeden paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Yerel Bakış’ın konuğu Demir…

Her hafta birbirinden değerli konukları ağırladığımız Yerel Bakış programında bu haftaki konuğumuz BBP Osmangazi İlçe Başkanı İsmail Demir olacak.

Kendisi ile partisinin çalışmalarını seçimlere nasıl hazırlandıklarını göreve geldiği andan itibaren neler yaptıklarını konuşacağımız program saat 15.00’te Norm Haber stüdyolarından www.normhaber.com ve tüm sosyal medya sayfalarımızdan izleyebilirsiniz.…

Vakti olanlar kaçırmasın…

Şimdiden iyi seyirler…

HABERLER