İlhami Yıldız
İlhami Yıldız
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

İYİ Parti’de Birgül Yılmaz Günay da aday

İYİ Parti’de de aday adayı açıklamalarını yakinen takip ediyoruz. Adaylık açıklaması yapan isimlerden en dikkat çekeni de kurulduğu ilk günden itibaren partide görev alan Birgül Yıldız Günay.

Uzun yıllar Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BİNTED’de genel müdürlük yapan ve Bursa Ticaret Lisesi kökenli olan Günay, partisinin en çalışkan kadın yöneticilerinden biriydi.

Her zaman taşın altına elini koyan, partisi için çalışan Günay aday gösterilmesi ve seçilmesi durumunda kente değer katacak isimlerden biri.

Aynı zamanda okul arkadaşımız olan Birgül Yıldız Günay’a bizler de çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

AK PARTİ’DE TÜRKMEN ADAY MUHAMMED ERDOĞAN 

Yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi partilerdeki hareketlilik devam ediyor. Saat geçmesin ki siyasi partilerde adaylık başvurusu açıklaması yapılmasın. Bu minvalde hareketliliği en çok yaşayan siyasi parti ise AK Parti.

AK Parti’de dikkat çeken adaylar kısmında bugün yazacağımız ilk isim Suriye doğumlu Türkmen aday Muhammed Erdoğan.

2018 seçimlerinde partisi tarafından 1. bölge, 9. sıradan aday gösterilen Erdoğan, bu seçimlerde de şansını deniyor.

Bir önceki seçimlerde elde ettiği tecrübe ile aday adaylığı başvurusunda bulunan Erdoğan özellikle bir konunun altını üzerini basa basa çiziyor. O da “ben Suriye doğumluyum ve Türkmen’im, Türkiye Cumhuriyeti benim vatanım, burada yaşamaktan, burada olmaktan burada ticaret yapmaktan çok mutluyum. Benim çocuklarımın ana dili Türkçe, onlarla iletişimimi Türkçe kuruyorum” diyor…

Bu gerçekten önemli. Kendisi iç mimar olan, siyaset alanında yüksek lisan yapan Erdoğan’a bizler de seçimlerde başarı diliyoruz.

*****

Gelelim diğer bir adaya… O isim iki dönem Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Sadi Kurtulan.

Aynı zamanda eğitim camiasının da sevdiği bir isim olan Kurtulan, önceki gün dosyasını AK Parti Bursa İl Başkanlığı’na teslim etti.

Aday gösterilmesi ve seçilmesi durumunda tecrübelerinden istifade edilecek bir isim Sadi Hocam.

Bizler de kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

*****

AK Parti’de aday adaylığı başvurusu yapan bir başka isim Orhangazi Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Neşet Çağlayan.

Erzurum kökenli olan Çağlayan da önceki gün başvurusunu teslim ederek adaylık yarışına girmiş oldu.

Orhangazi’de hem ilçe başkanlığı hem de belediye başkanlığı görevlerinde bulunan Çağlayan’a çıktığı yolda başarılar diliyoruz.

AK Parti’de adaylık başvurularını bir de Ankara Genel Merkez’den yapanlar var. Onların içinde de dikkat çeken isimler var, onları da bir iki gün içinde yazarız.

Bize düşen tüm aday adaylarına başarı dilemek…

RAMAZAN’I ŞERİFİNİZ MÜBAREK OLSUN

Bu yazıyı okuduğunuz zaman belki Ramazan’a girmiş olacağız ya da saatler kalacak. Bu vesile ile Ramazan ayının başta ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Yaptığınız ibadetler kabul olsun…

Hayırlı ramazanlar…

HABERLER