İlhami Yıldız
İlhami Yıldız
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

AK Parti’de meclis listelerinde seçimin yükünü çekecek isimler…

Yerel seçim sürecinde kamuoyunu en fazla meşgul eden konuların başında meclis üyelerinin tespiti idi…

İşte bu noktada AK Parti’nin kurmayları ince eleyip, sık dokudu…

Sonunda listeler açıklandı…

Bursa özelinde listelerde dikkat çeken ayrıntıların başında Yıldırım’da Belediye Meclis Üye listesinin ilk sırasında yer alan Fuat Alpaslan, beşinci sırasında yer alan Bülent Kandemir’den ayrıca

bahsetmek gerekiyor…

Fuat Alpaslan‘ın özellikle Yavuzselim altındaki gençler üzerinde müthiş etkisi var. Gençlerin idolü olan Alpaslan, bu seçimlerde partisine önemli katkı koyacak isim…

Öte yandan yine listenin beşinci sırasında yer alan Bülent Kandemir. Cihat Çini yönetiminde AK Parti Osmangazi İlçe Yönetiminde Medyadan Sorumlu Birim Başkanı olarak siyasete başlayan Kandemir ardından Ayhan Salman’ın İl Başkan Yardımcısı ve 2019 seçimlerinde SKM Başkanı olarak görev yaptı.

Bir süre siyasete ara veren Kandemir, Yeni Dünya Vakfı ve Bursa Rizeliler Derneği’nde başarılı çalışmalara imza attı.

Bu dönem AK Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi listesinden 5.sıradan aday gösterilen Kandemir, sürekli sahada.

Yıldırım’ı adım adım dolaşan Başkan Oktay Yılmaz’ın önümüzdeki dönemde en çok iş yükleyeceği isimlerin başında Kandemir olacak gibi gözüküyor.

Özellikle Kandemir’in saha performansı ve ikna kabiliyeti ile belediye meclislerinde Cumhur İttifakı artı meclis üyeleri çıkartabilir.

Bir başka ilçe Osmangazi’de dikkat çeken meclis üyeleri listesinde üç isim dikkat çekiyor. Onlardan ilki Ali Sait Adiloğlu. AK Parti’nin değişik kademelerinde görev yapan Adiloğlu bu dönem her gün kendi çalışma programını sosyal medyadan paylaşıyor.

Hangi saatte nerede olacağını sosyal medyasından paylaşan Osmangazi’de dikkat çeken belediye meclis üyesi olarak akıllarda kalıyor.

Keza dikkat çeken bir başka isim  ise Sinan Kahraman. Uzun yıllar AK Parti İl Yönetiminde görev yapan Kahraman Osmangazi’den belediye meclis üyesi adayı.

Hem dağlı, hem iş insanı ve hayırsever kimliği ile Kahraman’ın çalışması oldukça önemli. Özellikle Osmangazi’ye bağlı dağ köylerinde sevilen Kahraman dağlılardan büyük bir oranda oy alabilecek bir başka isim.

Osmangazi listelerinde dikkat çeken bir başka isim ise Osman Şahin. Uzun yıllar da il yönetiminde görev yapan Şahin de sahadaki çalışması ile dikkat çeken isimlerden biri.

Çarşı esnafı olması güler yüzü ile toplumun genelinde sevilen Şahin de partisine oy kazandırabilecek isim….

Bunun dışında diğer ilçelerde de bazı isimler var onları da ilerleyen günlerde kaleme alacağız…

 

Talimhane sahası açıldı…

Eski Bursalı olup da Talimhane’de futbol oynamayan yoktur. Orada bulunan toprak sahadan yolu geçen nice isimler profesyonel liglere transfer olmuştur.

Bu noktada ilk aklıma gelen isim Bursaspor’un efsane kalecilerinden Eser Kardeşler’dir… İşte bu sahanın yeşillenmesi için daha önce görev yaptığımız kurumda Oktay Yılmaz’la yapmış olduğumuz programda gündeme getirmiştik.

Yerin vakıflara ait olduğu belirten Yılmaz burayı modern saha haline getirdi. Pazar günü de Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve mahalle halkının katılımı ile açıldı…

Yılmaz konuşmasında Umurbey Yüzme Havuzu’nu da istedi. Başkan Aktaş da o müjdeyi verdi….

Bize düşen hayırlı olsun demek…

HABERLER