İlhami Yıldız
İlhami Yıldız
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

AK Parti’de raporlar hazırlanıyor 

AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren girdiği tüm seçimlerden, son yerel seçimler hariç, sandıktan hep birinci parti olarak çıkmıştı.

Son yerel seçimlerde birinciliği CHP‘ye kaptıran AK Parti, işte bunun nedenlerini araştırma adına geniş kapsamlı bir çalışma yapıyor ve yaptırıyor.

Hatta seçimin ertesinde bir anket yaptırıldığı ve yaptırılan ankette de benzer sonuçlar alınması üzerine AK Parti Genel Merkezinin neşteri daha erken, kongreleri beklemeden atma adına hazırlık yaptığını öğrendik.

Bu minvalde Bursa özelinde genel merkezin talimatları doğrultusunda İl Başkanlığı tüm ilçelerden pazartesi günü saat 16.00’ya kadar geniş kapsamlı rapor istedi.

Seçim kaybedilen ilçelerde seçimin neden ve hangi gerekçelerle kaybedildiğine dair istenilen raporların yanı sıra seçim kazanılan ancak oyu düşen ilçelerde de bu düşüşün sebepleri soruldu.

Hazırlanan raporlar il başkanlığına temsil edildi…

Şimdi bundan sonraki süreçte yakın bir tarihte Bursa Koordinatör Milletvekilinin de Bursa’ya gelip önce ilçe başkanları ile ardından da il başkanı ile bire bir görüşmeler yapması bekleniyor.

Çıkacak raporun sonucuna göre yol haritası belirlenecek.

AK Parti’de bazı yöneticilerin sorumluluktan kaçma adına “ben bu adayları istemedim siz istediniz” diyecekleri kulağımıza geldi…

Bozbey brifing almaya devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey koltuğa oturur oturmaz belediyenin ve iştiraklerin mevcut durumlarını öğrenme adına daire başkanları ve şirket müdürlerinden brifing almaya başladı.

Bayram öncesi birçok daire başkanı ve BURFAŞ Genel Müdürü’nden brifing alan, bayram sonrası ilk mesai gününde ise daire başkanlarının yanı sıra şirketlerden de brifing almaya devam etti.

BESAŞ‘ın mevcut durumunu dinledikten sonra Bozbey, kısa bir süre zarfında Jeotermal AŞ, BURKENT AŞ, BURULAŞ ve Kültür AŞ’den de brifing almaya devam edecek.

Bu arada kulislerde Jeotermal AŞ’nin başına Yüksek Maden Mühendisi Erman Aydıngün‘ün adı sesli olarak dillendirilmeye başlandı.

Bakalım alınan brifingler sonunda kimler devam edecek?

Kimler kalacak?

Bunları da yakında hep beraber öğrenmiş olacağız.

Osmangazi Belediyespor’un başına Karayılan geliyor…

Osmangazi Belediyesi’nde Erkan Aydın‘ın göreve başlamasının ardından ilk büyük organizasyonun gerçekleştirildi.

Taraflı ve tarafsız herkesten Yörük Düğün Organizasyonu ile ilgili tam not aldı.

Aydın’ın önümüzdeki birkaç gün içinde tüm servislere giderek mesai arkadaşları ile tanışacağını öğrendik.

Öte yandan, Osmangazi Belediyespor‘un başına da kontenjandan seçilen, aynı zamanda Afet Komisyonu Meclis Üyesi, eski voleybolcu Fatih Karayılan‘ın getirileceğini öğrendik.

Bize de hayırlı olsun demek düşer…

HABERLER