1 milyonu görünce soyundu bu pozu verdi!

27 yaşındaki fenomen isim Kayla Simmons aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar sayesinde kullanıcılar arasında “Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak anılıyor. Ve sosyal medyada 1 milyon takipçiye ulaşmasını müstehcen pozla kutladı takipçileriyle paylaştı.

1 milyonu görünce soyundu bu pozu verdi!

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak tanınan Kayla Simmons sosyal medya hesabı 1 milyon takipçiye ulaşınca son derece müstehcen bir pozla kutlama yaptı. Şezlonga üzeri çıplak bir şekilde uzanan fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Amerika’nın Marshall Üniversitesi voleybol takımında oynayan Kayla Simmons, profesyonel spor kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirerek modelliğe adım atmıştı. Sportif başarılarının yanı sıra güzelliğiyle mest eden fenomen isim kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının da ilgisini çekti.

27 yaşındaki fenomen isim aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar sayesinde kullanıcılar arasında “Dünyanın en seksi voleybolcusu” olarak anılıyor.

İŞTE ŞEZLONGDA UZANIP VERDİĞİ O POZ

Voleybol kariyerini bitirdikten sonra sosyal medyada daha aktif hale gelen Kayla Simmons, Instagram hesabının 1 milyon takipçiye ulaşmasını son derece cesur bir pozla kutladı.

Fenomen isim bikini üstünü çıkartarak şezlonga uzandığı bir pozunu paylaştı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir