12 günlük gelin erkek çıktı! Damadın dünyası başına yıkıldı

Endonezya’da yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. 12 gün önce evlenen çift adam, karısının erkek olduğunu fark etti. Durum üzerine damat hemen polis ekiplerini çağırıp, şikayetçi oldu.

12 günlük gelin erkek çıktı! Damadın dünyası başına yıkıldı

İnternet üzerinden tanışan çift bir süre görüştükten sonra evlenme kararı aldı. Buluşmalarda genel olarak peçe takan kadın, utangaç tavırlarıyla sevgilisini oldukça etkiledi.

Evlenmeye karar veren ikilinin düğününe ise sadece erkek tarafı geldi. Ailesinin hayatını kaybettiğini ve hiç akrabası olmadığını söyleyen gelinin planı ise sadece 12 gün sürdü. 12 gün boyunca damadı kandıran gelinin erkek olduğu ortaya çıktı.

“EŞİMİN ERKEK OLDUĞUNU ÖĞRENDİM VE YIKILDIM”

Kimlik bilgileri A.K olarak belirtilen adam, “Evlenme teklifimi kabul etti, anne ve babasını kaybettiğini ve düğüne çağıracak bir yakını olmadığını söyledi. Ancak evlendikten sonra da yüzünü saklamaya devam etti ve beraberlikten kaçındı. Bu durumdan şüphelenen ailem, onu araştırmaya başladı. Babasının hayatta olduğunu öğrendik. Babasından aslında eşimin erkek olduğunu öğrendim ve yıkıldım. Sonra polis çağırdık. Ne zaman istese para veriyordum. Benden para alabilmek böyle bir şey yaptığını itiraf etti” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir