12 yıllık ilişkinin bitmesinin sebebi ihanet mi? Gerard Pique ile ayrılan Shakira’dan flaş açıklama

Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique ile müzik dünyasının yıldız ismi Shakira’nın ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Gerard Pique’in Shakira’yı aldattığı ve ikilinin ayrılık kararı aldığı iddialarına açıklama geldi. Shakira yaptığı açıklamada ayrılığı doğruladı.

12 yıllık ilişkinin bitmesinin sebebi ihanet mi? Gerard Pique ile ayrılan Shakira’dan flaş açıklama

Barcelona’nın yıldızı Gerard Pique’nin dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’yı aldattığı ve ikilinin ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Gerard Pique ve Shakira ünlü şarkıcının iletişim ajansı aracılığıyla ilişkilerini sonlandırdıklarını açıkladı.

Açıklamada, “Yollarımızı ayırdığımızı doğrulamaktan dolayı üzgünüz. Birinci önceliğimiz olan çocuklarımızın iyiliği için mahremiyetimize saygı bekliyoruz” denildi.

HASTANE İDDİALARINA YANIT VERDİ

NTV’de yer alan habere göre Shakira, ambulansla hastaneye kaldırıldığı iddiaları hakkında da konuştu. Yıldız şarkıcı babası düştüğü için ambulans çağırdıklarını dile getirdi. 12 yıldır birlikte olan çiftin Milan (9) ve Sasha (6) isminde iki çocuğu bulunuyor.

SHAKIRA’DAN SOSYAL MEDYA HAMLESİ

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, Pique’den ayrılır ayrılmaz ise ilginç bir hamle yaptı. Shakira, aldatılma haberlerinden kısa bir süre sonra Instagram’da Chris Evans’ı takibe aldı.

Evans da Shakira’nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince dış magazin kulisleri aşk iddialarıyla çalkalanmaya başladı. (Fotoğraflar/Arşiv: Alamy-AP-AFP)

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir