21. Bursa Kitap Fuarı açıldı: Kitapseverler 400’den fazla yazar ile buluşacak

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği beraberinde düzenlenen Bursa Kitap Fuarı, düzenlendiği ilk günden bugüne kadar on binlerce kitapseveri bir araya getirdi. Fuar bu yıl 2-10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

21. Bursa Kitap Fuarı açıldı: Kitapseverler 400’den fazla yazar ile buluşacak

Haber/ Görüntü: Fikret TURAN 

Bursa’da 21.’si düzenlenen Kitap Fuarı, TÜYAP Bursa Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Fuar, 2-10 Mart tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak.

Bursa Kitap Fuarı bugün 21’inci kez kitapseverlerle buluşuyor. Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki fuar 10 Mart’a kadar 10.00 – 19.30 saatleri arasında ziyarete açık. Fuar 300’e yakın marka, yayınevi ve sivil toplum kuruluşuna ev sahipliği yapıyor.

Fuar panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 100’den fazla kültür etkinliğine ev sahipliği yaparken 400’den fazla yazar okurlarıyla buluştu.

Açılışa milletvekilleri ve yerel yönetimden çok sayıda katılımcı oldu. 21. Kitap Fuarı BTSO, Mudanya Üniversitesi , Bursa Teknik Üniversitesi Türkiye Yayıncılar Birliği, Bursa il Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Valiliği katılımı ile 21. Bursa Kitap Fuarı açıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir