9 Haziran 2023 Instagram çöktü mü?

9 Haziran 2023 instagram çöktü mü? Özellikle masaüstünden instagram uygulamasına giriş yapan kullanıcılar bir sorun oluştu. Bir sorun var ve sayfa yüklenemedi uyarısıyla karşı karşıya kaldı. Peki instagram çöktü mü, neden profiller açılmıyor? İşte tüm detaylar.

9 Haziran 2023 Instagram çöktü mü?

9 Haziran 2023 instagram çöktü mü? Bilhassa masaüstü instagram uygulamasından giren kullanıcılar,  “Bir sorun oluştu, bir sorun var ve sayfa yüklenemedi uyarısı” ile karşı karşıya kaldı. Peki instagram çöktü mü, neden açılmıyor? İşte tüm bilgiler.

9 HAZİRAN 2023 İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Hayır. Ancak bir takım sorunlar mevcut. Bu sorunların çoğu ise masaüstünde yaşanıyor. Instagram’ı masaüstünden kullananlar özellikle bir başkasının profiline girmeye çalıştıkları an, “Bir sorun oluştu, bir sorun var ve sayfa yüklenemedi sayfayı yenile”  uyrasıyla karşılaşıyor.

Peki bunun anlamı nedir? Instagram henüz bu konu hakkında detaylı açıklama yapılmasa da geçtiğimiz günlerde popüler uygulama küresel çapta çökmüştü. Yaşanan sorunun bu çöküşün devamı olabileceği söyleniyor. Bir diğer görüş ise Instagram’ın yapay zeka teknolojisi için önemli değişiklere gidebileceği. Bu süreçte de uygulama içerisinde bir takım hatalar veya yavaşlamalar ile karşılaşabiliriz

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir