Acun Ilıcalı bir futbol takımı daha satın aldı

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’yi alarak yatırımlarını futbol arenasına da taşıyan Acun Ilıcalı, bu kez İrlanda Ligi takımlarından Shelbourne FC’nin çouğunluk hisselerni satın aldığını açıkladı.

Acun Ilıcalı bir futbol takımı daha satın aldı

Ünlü Televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini satın aldığını duyurdu.

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz” ifadelerini kullandı.

54 yaşındaki Ilıcalı’nın satın aldığı Dublin ekibi 20 haftası geride kalan ligde topladığı 29 puanla 5. sırada yer alıyor.

Kulübün teknik direktörlüğünü İrlanda futbolunun efsanevi isimlerinden Damien Duff yapıyor. Shelbourne FC’nin müzesinde 13 İrlanda Şampiyonluğu, 7 İrlanda FAI Kupası, 20 Leinster Senior Kupası ve 1 İrlanda Lig Kupası bulunuyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir