Acun Ilıcalı ile MasterChef jürisi arasında anlaşmazlık

Acun Ilıcalı ve MasterChef’in ünlü jürisi Mehmet Şef arasında gerginlik yaşandığı ve bu yüzden aralarının soğuk olduğu söylenirken Ilıcalı’nın geçtiğimiz gün ünlü şefi arayarak üstü kapalı uyardığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı ile MasterChef jürisi arasında anlaşmazlık

18 kişilik ana kadronun belirlendiği şu günlerde MasterChef yarışmasının babacan tavırları ile dikkat çeken jürisi Mehmet Şef ile TV8’in patronu Acun Ilıcalı arasında sorun çıktığı öne sürüldü.

İddialara göre sert karakteri ile dikkat çeken Mehmet Şef, geçtiğimiz bölümlerde yarışmacıları uyararak, eleme için yarışan yarışmacılara tarif vererek yardım edilmemesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Şef, yarışmacı Çağatay’ın uyarılara rağmen bir başka yarışmacıya tarif vermesine daha fazla dayanamadı ve bu duruma isyan etti.

Uyarıları görmezden gelen Çağatay’ın bir başka yarışmacıya yardım etmeye devam etmesi Mehmet Şef’in sabrını taşırdı.

Sık sık uyarı alan yarışmacı Çağatay’a en sonunda Mehmet Şef çok sert çıkıştı ve Çağatay’a “Seni 5 kere uyardım değil mi? Tarif vermeyelim arkadaşlara diye defalarca kez söyledim! Alalım seni dışarı, çık dışarı” diyerek yarışmacıyı sert bir ifadeyle stüdyonun dışına çıkardı.

Öne sürülen bir iddiaya göre Ilıcalı, stüdyoda tüm yaşananları öğrendi ve ardından Mehmet Şef’i aradı.

Mehmet Şef’in yarışmacıya karşı gösterdiği sert tepkiye ve dışarı göndermesine bozulan Ilıcalı, Mehmet Şef’e üstü kapalı uyardığı iddia edildi.

Beş sezondur MasterChef jürisinde bulunan Mehmet Şef’in ise bu tavır karşısında çok öfkelendiği ve iki ismin arasının bu aralar açık olduğu da öne sürülenler arasında.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir