Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine dev destek

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından enkaz altında kalanlar için kurtarma çalışmaları sürerken deprem bölgesine de yardım yağıyor. Haluk Levent, Acun Ilıcalı’nın da bölgeye 100 TIR içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yapacağını duyurdu.

Acun Ilıcalı’dan deprem bölgesine dev destek

Tüm Türkiye, Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremin yaralarını sarmak için tek yürek oldu. Ünlü isimler de bölgeye yardım kampanyası başlattı.

ÜNLÜLER EL ELE VERDİ

Sanatçı kişiliğinin yanında son dönemde kurduğu AHBAP Derneği’ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından afetzedeler destek kampanyası başlattı.

‘TEŞEKKÜRLER ACUN ILICALI’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent, birçok ünlünün yardım yaptığını duyurdu. Ünlü isim son olarak Acun Ilıcalı’dan gelen yardımı açıkladı.

Haluk Levent, Acun Ilıcalı’nın deprem bölgesine 100 tır içme suyu ve 5 milyonluk eşya yardımı yaptığını ifade etti.

Levent, paylaşımında “Sevgili Acun Ilıcalı, yarından itibaren bölgeye 100 tır su gönderiyor. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteynerlerin içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler” dedi.

‘GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE’M’

Acun Ilıcalı, deprem sonrası Twitter hesabından açıklama yapmış ve “Hepimizin yüreğini yakan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Dualarımız enkaz altında bulunan yurttaşlarımızla. Geçmiş olsun Türkiye’m!” demişti.

BİRÇOK ÜNLÜ YARDIMDA BULUNDU

Öte yandan Haluk Levent, dün yaptığı paylaşımda da Kıvanç Tatlıtuğ, Mustafa Ceceli, Edis Görgülü, Burak Deniz, Hakan Balta-Derya Balta, Emre Kılınç ve Merih Demiral’ın para yardımında bulunduğunu belirtmişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir