Adanur’dan çağrı: Haydi Bursa çocuğunu da al gel

Bursaspor-Manisa FK maçı öncesi Bitci Timsah Park’ta saat 16.00’da başlayacak etkinliklere tüm Bursalıları davet eden Bursaspor 2. Başkanı Emin Adanur, statta unutulmayacak ve tarihe geçecek bir gün yaşanacağını söyledi.

Adanur’dan çağrı: Haydi Bursa çocuğunu da al gel

Bursaspor, Spor Toto 1.Lig’in 16. haftasında bu akşam saat 19.00’da Manisa Futbol Kulübü‘nü konuk edecek. Kritik maç öncesi tüm camia nefeslerini tuttu ve galibiyete odaklandı.

7’den 70’e herkes bu akşamki maçı beklerken, hafta başından bu yana taraftarı stata çekmek için çalışmalarını sürdüren Bursaspor Yönetimi, önce bilet fiyatlarını 5 TL’ye indirerek alım gücünü kolaylaştırdı ardından da eşi benzerine rastlanmayacak etkinlikler düzenleyerek maça gelecek taraftarların keyifli ve güvenli vakit geçirmesi için düğmeye bastı.


Bugün saat 16.00’da Bitci Timsah Park’ta taraftarı bekleyecek sürprizler öncesi Bursaspor Yönetim Lideri Emin Adanur, Bursasporlulara stata gelmeleri yönünde çağrıda bulundu.

Birlik ve beraberliğin pekişmesi adına düzenlenecek etkinliğin Bitci Timsah Park‘ta adeta bir şölen havası oluşturulacağının altını çizen Adanur, ”Bursa’nın uzun zamandır özlediği ortam bugün nihayet sonunda gerçekleşecek. Şehrin her noktasından misafirlerimiz bu atmosferi yaşamak için stata gelecek. Saat 16.00’da ikramlarımız başlayacak. Herkes yemek yemeden gelsin. Ve özellikle evleri yakın olan misafirlerimiz ya da maçtan önce çocuğunu geri göndermeye imkanı olanların mutlaka katılmasını rica ediyoruz. Çocuklarımız için de palyaço ve oyun alanlarımız olacak. Manisa FK maçı öncesi yakalanan bu birlik ve beraberlikle inşallah karşılaşmadan galip ayrılacağız.” ifadelerini kullandı.

Saat 16.00’da başlayacak organizasyon öncesi son eksikler gideriliken, Adanur da çalışmalarla ilgili ekiplerle bilgi alışverişinde bulundu.

Bu akşam oynanacak kritik mücadele öncesi taraftara birlik çağrısı yapan Bursaspor Yönetim Lideri Emin Adanur, Süper lig yolculuğunda yeşil beyaz renklere gönül vermiş herkesi stata davet etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir