Adanur’dan Emirhan açıklaması!

Bursaspor İkinci Başkanı Emin Adanur, Emirhan Aydoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Adanur, “Emirhan takımımızın birinci kaptanıdır, İstanbulspor maçındaki karar tek maçlık bir karardı” dedi.

Adanur’dan Emirhan açıklaması!

Bursaspor İkinci Başkanı Emin Adanur, Bursasporda Bugün ekranlarında yayımlanan Pres Programına konuk oldu. Emirhan Aydoğan ile ilgili son duruma yanıt veren Adanur, “Emirhan ile ilgili bir maçlık öyle bir kara olmuştu. O bir maçlıktı zaten. Emirhan takımımızın kaptanıdır. Hakettiği sürece de bu takımda ilk 11’de yer alacaktır. Kendisiyle alakalı bir tasaraffumuz olmadı Cüneyt, Aykut ve Burak gibi” dedi.

İSMAİL ÇOKÇALIŞ’A SERT SÖZLER

İsmail Çokçalış’la ilgili konuşan Adanur, durumun çok üzücü olduğunu belirleterek, “Geçen yıldan kalma bütün borçlarını ödediğimiz bir arkadaş ve ciddi teklifler geliyor diye maaşında da iyileşme yaptık. Geçen yıl alacağını ödedik, bu yıl da alacağının yüzde 10 gibi bir kısmını ödedik. Biz belli bir miktarla geldi. 40 milyon gibi bütçemiz var bir yılda Bursaspor için harcarız dedik. Bu bütçe doğrultusunda elimizden geleni yapıyoruz ki bu bütçeyi de çok aştık. Ben kendim olarak 55 milyon lira para vermişim. Bu noktada herkesten anlayış bekledik. Personel maaşı, elektrik, su gibi aksatmamaya özen gösterdik. İsmail’den de bir anlayış bekledim biraz daha sabredebilirdi.

“BURSASPOR’U TEZGAHA GETİRMEYİZ”

Adanur şöyle devam etti: “Maalesef kulübümüze bir ihtarname çekti. Ne üzücü ki bu şehirde bir defa Ali Akman olayı yaşandı. 7’den 70’e Bursa’da olan herkes etkilendi. Böyle bir etkiyi tekrardan yaşatmak istemesi bizi üzdü. Bunu dışarıdan gelen ihtarname çeker anlarsızın ama kendi yetiştirdiğiniz öz evladınız bunu yapması insanı çok üzüyor. Paranı gönderiyoruz ‘paramı aldım’ diye imza atmıyorsun. Biz ucuz bedava oyunlara gelmeyiz. Eğer bir bedel ödenmesi varsa biz o bedeli öderiz. Bursaspor’u böyle bir tezgaha getirmeyiz. Bursaspor büyük bir camia böyle küçük ayak oyunlarıyla bu camiayı birbirine düşürüp üzemezsin böyle bir hakkın yok. İsmail dışında hiçbir oyuncumuz ihtarname çekmedi. Kimsenin parası kalmaz bu kulüpte, kalanın da parasını biz ödedik zaten.”

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir