Ahu Sungur: Oyunculuk ünlülük değildir!

Oyuncu Ahu Sungur manidar paylaşımıyla ünlü isimlere gönderme yaptı.

Ahu Sungur: Oyunculuk ünlülük değildir!

Ahu Sungur’un Instagram hesabından yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Oyunculuğun çok kıymetli bir meslek olduğunu ifade eden Sungur, günümüzde oyunculuğun ünlü olmakla karıştırıldığını belirtti.

“ÇIPLAKLIK OYUNCULUK DEĞİL”

43 yaşındaki oyuncu manidar paylaşımında şunları yazdı:

“Oyunculuk çok kıymetli bir meslektir. Günümüzde ünlülükle karıştırılır. Ün, genellikle iyi, üstün bir niteliğiyle herkesçe çok iyi bilinip tanınma durumudur. Oysa ki günümüzdeki ünlülük durumunun ‘Üstün bir niteliğe’ sahip olma zorunluluğu barındırmadığı aşikardır maalesef… Gerçek oyuncular bir disiplinden gelir. Performans sergilerler. Sergiledikleri performanslar niteliklidir. Oyunculuk, bir şekilde ünlü olma hali değildir. Oyunculuk, yarı çıplak kendini sergileme ve kim daha güzel ve ünlü yarışı da değildir. Mesleğim kıymetlidir.”

Paylaşımlarına devam eden Ahu Sungur, seksapalitenin kişinin doğasından gelen bir olgu olduğunu ve şu an etrafına baktığında yanındakinin durumuna göre vaziyet alan, zarafetten uzak bir yarı çıplaklık gördüğünü söyledi.

Sungur, paylaşımında şunları ifade etti:

“Seksapalite, size çekici kılan fiziksel ve ruhsal duruşunuzdur. Seksapel kişinin durumunu kostümle sınırlayamazsınız. Mesela… O durum, o kişinin doğasından gelen bir olgudur. Saçını savuruşunda, belki gülüşünde, belki duruşunda… Şu an etrafıma baktığımda çoğunlukla sadece yarı çıplak bir durum görüyorum. Yanındakinin durumuna göre vaziyet alan bir yarı çıplaklık… Yarı çıplak bir yarış! Zarafetten uzak…”

“MESELE CANNES DEĞİL”

Sözlerinin Cannes’a giden Türk ünlülere de bir gönderme olarak yorumlanmasının ardından Ahu Sungur bir açıklama daha yaptı:

“Mesele Cannes değil… Mesele çok uzun zamandır mesleğimin geldiği durum. Tekrar ediyorum, oyunculuk bir şekilde ünlü olma hali değildir. Oyunculuk kim daha güzel, kim daha seksi, kim daha çıplak, kim daha popüler yarışı değildir. Oyunculuk bir disiplindir. Herkesin daha güzel, daha seksi, daha popüler bir alternatifi vardır, olacaktır. Fakat mesleki performansınız, yarattığınız karaktere dair yorumunuz sadece size ait ve biriciktir.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir