Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürü değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre; Bursa İl Müdürlüğüne, Kırklareli İl Müdürü Faruk Uysal getirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürü değişti

3 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bursa İl Müdürü Muhammer Doğan, görevden alındı.

Bursa İl Müdürlüğüne, Kırklareli İl Müdürü Faruk Uysal getirildi.

FARUK UYSAL KİMDİR?


İl Müdürü Faruk Uysal, 1974 Çankırı Ilgaz doğumlu olup İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Çankırı da tamamladı.

Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Açıköğretim Fakültesi Adalet bölümünü başarı belgesi alarak bitirdi. Yüksek Lisans Eğitimini ise Üsküdar Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü’nde Tezsiz olarak tamamladı.

Çankırı Korgun ilçesine öğretmen olarak göreve başlayan İl Müdürü Müdür Yetkili Öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı, Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Teşekkür, Takdir belgeleri aldı ve maaşla ödüllendirildi.

2013 yılında kurum değişikliği yaparak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadrolarına İstanbul İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. İstanbul’daki görevi esnasında Kuruluş Müdür Vekilliği de olmak üzere alan çalışmalarına aktif olarak katılarak tecrübe ve bilgi birikimini arttırdı. Vatandaş memnuniyeti odaklı çalıştı.

2017-2020 tarihleri arasında Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü, 2020-2023 tarihleri arasında da Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü görevlerini yürüttü.

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirilen Faruk Uysal, 17 Kasım 2023 tarihinde Bursa’da görevine başladı.

Faruk Uysal evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir