AK Parti Bursa’da bayramlaşma: Mesajlar 2023’e yönelikti

AK Parti Bursa İl teşkilatı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma töreninde buluştu. Çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşmada verilen tüm mesajlar 2023 seçimlerine yönelikti.

AK Parti Bursa’da bayramlaşma: Mesajlar 2023’e yönelikti

AK Parti Bursa il teşkilatının bayramlaşma töreni Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin tatlı ikramıyla başlayan bayramlaşmaya milletvekilleri, belediye başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Bayramlaşma töreninde yapılan konuşmalarda 2023 seçimlerine yönelik mesajlar verildi ve Millet İttifakı eleştirildi.

Törende konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan şunları söyledi:

‘CUMHURBAŞKANIMIZA LAYIK OLACAĞIZ’

AK PARTİ BURSA İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ. AK PARTİ BURSA İL BAŞKANI DAVUT GÜRKAN (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)
AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Türkiye artık bölgesel bir güç değil, gerçekten küresel bir aktör, güç olmuştur” dedi.

“Ramazan boyunca tüm Türkiye’de teşkilatlarımız seferber oldu. 11 bin 650 haneye girdik. 70 bin haneye hediye ulaştırdık. 17 ilçemizde teşkilat ve Belediye Başkanlarımız çok çalıştılar, her biri alkışı hak ediyor. Mahalle başkanlarımızdan milletvekillerimize kadar, ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza yaptığı iftar programları ile 10 binlere ulaştığı için teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımıza layık olmaya devam edeceğiz.”

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç şunları söyledi:

‘ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ’

“Çalmadık kapı dokunmatik yürek bırakmayacağız. Her evde Allah başımızdan eksik etmesin duasıyla karşılaştık. Bizler görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Omuz omuza daha büyük Türkiye’yi inşa edeceğiz diyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş şunları kaydetti:

‘2023 ÇOK ÖNEMLİ BİR EŞİK’

PANDEMİNİN ETKİSİNİ KAYBETMESİYLE AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN YÜZ YÜZE DÜZENLENEN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ, YOĞUN KATILIMLA YAPILDI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ, TEK HEDEFLERİNİN BURSA’YI DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ. (AHMET BURAK ÖZTÜRK/BURSA-İHA)
Pandeminin etkisini kaybetmesiyle AK Parti İl Başkanlığı tarafından yüz yüze düzenlenen bayramlaşma töreni, yoğun katılımla yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tek hedeflerinin Bursa’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek olduğunu söyledi.

“Ramazanı tüm teşkilatımız seferber olarak geçirdik. MHP İl teşkilatı da seferber oldu. İftara 5 kala adı altında iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza ikramda bulunduk. Biz bunları yaparken iftiralara maruz kaldık. Bir ilçe başkanımıza iftar programı için saldırıda bulundular. Öğrenci ulaşımı ve ekmek fiyatlarının en ucuzu bizde. Birileri bu hizmetleri saptırmak için saptırmalara gidiyor. Su konusunda da en ucuzu biziz. 2023 seçimleri çok önemli bir eşik.”

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, konuşmasında şunları söyledi:

‘SORUDAN ÇEKİNEN BİR KADRO DEĞİLİZ’

AK PARTİ BURSA İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ. (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)
AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Türkiye artık bölgesel bir güç değil, gerçekten küresel bir aktör, güç olmuştur” dedi.

“Siyasal ve sosyal açıdan Ramazan ayı sorumluluğu sonrası için sorumsuzluğa dönüşmemeli. Biz sorunlu siyasetin temsilcileriyiz. 12 ay full çalışan kadrolarız. 2023 için zaman daralıyor. Her gün daha da yaklaşıyoruz. Kalan zamanı rasyonel şekilde değerlendirmek zorundayız. Menfaat gereği bu partide yer almış olanlar olabilir. Gerçek gönüllülerin ne yaptığı önemli. Nifakçılar bu çalışmalara gölge düşürmeyecektir. İl Başkanımız direktifi ile yoğun bir şekilde çalıştım. Ankara’da öyle çalışın ki arazide bize sorulacak ortam kalmasın. Biz sorudan çekinen kadro değiliz. Öyle çalışalım ki birilerinin soruları anlamsız kalsın.
‘Bu dereyi geçerken AK Parti ne yapacak?’ diye soranlara cevabımız şu. Denizi geçerken ne yaptıysa aynısını yapacak. AK Parti Erbakan hocanın, Özal’ın, Demirel’in, Türkeş’in hayallerini gerçekleştirdi. Ayasofya’yı açtı. 40 yıldır solcular genel sağlık sigortası dediler onu da biz gerçekleştirdik. Hangisini söyleyeyim.”

‘UYUYUM AMA UYKUYA DALMAYIN’

“Bir millet düşünün, bir iş yeri açıyor. Muhalefet ‘bu halinin rengini beğenmedim, değişsin’ dese ‘eyvallah’ deriz. Burası millet tarafından kurulmuş. Hayır ‘komple burayı yıkacağız’ diyor. Hali rengi değişsin diye tartışalım diyoruz memleketin 5 senelik emeğini heba edecekler. Başkanlık sistemini tarif etmeye çalıştım. Bu sistemi yıkmaya çalışıyorsanız lafım şu. AK Parti daha nice badireler atlattı. Teşkilatımıza uyarım şudur, uyuyun ama uykuya dalmayın.”

AK Parti İnsan Hakları İnceleme Komisyon Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, şunları söyledi:

‘SAHADA OLACAĞIZ’

AK PARTİ BURSA İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ. TBMM İNSAN HAKLARINI İNCELEME KOMİSYONU BAŞKANI HAKAN ÇAVUŞOĞLU (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)
AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Türkiye artık bölgesel bir güç değil, gerçekten küresel bir aktör, güç olmuştur” dedi.

Gelecek sene seçim atmosferini tam anlamıyla yaşayacağız. Sandıklar kapanınca sahayaçıkan kadrolar olarak daha hızlı olmamız gerekiyor. 2023 tarihi Cumhuriyetimizin 100’üncü yılıdır. Hedefimiz o tarihtir. Çalışmak zorundayız. Tüm teşkilatımız ve gönüldaşlarımız sahada olacağız. Kılıçdaroğlu figüranları milleti aldatma tiyatrosu içindeler. Senarist ise kandil partisi HDP’dir. Son zamanlarda Gezi hareketi taçlandırılmaya çalışılıyor. Tayyip Erdoğan’ı göndermeye çalışanlar, gencecik çocukları kandırmalar, terör estirenler olmadı mı? Abdülhamit’i yalnız bırakanlar gibi yalnız kalacağını ummadılar mi? Kandil’e parmak sallayamayanlar kime parmak sallıyor? Kandil’de resmi olan İBB’de çalışıyor. Kimse niye ses çıkarmıyor? Malum Başkan’ın Trabzonspor şampiyon olduğunda paylaştığı resmin anlamı ne? Herkesin resmini paylaştın da şehidimiz Eren Bülbül’ün niye gerçek resmini paylaşmadın? Kime oynuyorsun, ne yapmaya çalışıyorsun? 100 yıllık partiler, darbeden başka bir müktesebatları yok. Gezi için bir Grup Başkanvekili çıkmış ‘hesap soracağız’ diyor. Biz de buradan Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacağız diyoruz. Yeneceğiz yine yeneceğiz. HDP ile ortak seçim beyannamesihazırladılar. Bize yutturmaya çalışıyorlar. Kahvehanelerde bu gerçeği anlatın. Karşıdaki adam mizansen, kara mizah. İklim Bakanlığı kuracağım diyor arkasında İklim Bakanlığı var.”

AK PARTİ BURSA İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ. (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)
AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Türkiye artık bölgesel bir güç değil, gerçekten küresel bir aktör, güç olmuştur” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Ayhan Salman, şunları söyledi:

‘CUMHUR İTTİFAKI İLE DAHA DA GÜÇLENDİK’

“2 yıldır buluşamamamız nedeniyle tüm teşkilatımız çok verimli çalıştı. Şükürler olsun tüm ülkede teşkilatımız vatandaş ile pazarda, evlerinde bir araya geldi. Önceki Bakanlarımız her şeyi teferruatı ile çizdiler. Üzerine bir şey söylemeye zamanımız kaldı. 12 ay boyunca her seçimden sonra yeni seçime hazırlanıyor. Faruk Bey’in dediği gibi kuruculuğunu yaptıkları parti teşkilatı aynı şekilde devam ediyor. Cumhur İttifakı ile daha da güçlendik.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, şunları söyledi:

“Ülkemiz bir daha dara düşerse tutup kaldıracak kadro burada. AK kadrolar dünyanın birçok yerinde İslam dünyasında referans olacak tecrübe ortaya koyan kadrodur. Bize yapılan engeller, zulümler basite alınmamalı. Statüko kuran CHP’den bahsediyoruz. Biz ise provakasyon ve şiddete başvurmadan sadece siyaset ile milletine hizmet eden kadroyuz. İnsan onuruna yakışmayan statüko engellerini dünya keşke kaldırabilse. Milletin içinden çıkan yönetime gelen sizin gibi kadroların önüne koyulan engeller, siyaseti doğru düzgün yapamadığı için perişan tarumar olan ülkeler var.

’28 ŞUBAT’TAN DA İKİ SIFIR ATTIK’

AK PARTİ BURSA İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ. AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI EFKAN ALA (ABDULLAH ÇİBİR/BURSA-İHA)
AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nın bayramlaşma törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Türkiye artık bölgesel bir güç değil, gerçekten küresel bir aktör, güç olmuştur” dedi.

Bizim inançlarımızın üstünden tank geçirmek istediler. Muhtıralar, Geziler bunların hepsini çöpe attık. Paradan sadece 6 sıfır atmadık. 28 Şubat bin yıl sürecek dediler ondan da 2 sıfır attık 10 yılda bitirdik. Statükocu CHP’nin de bayramını kutluyorum. Fakat bu tebrik haklılığımıza engel olmasın. En önemli başarılarımızdan biri en büyük müttefiki mahkeme ya da genelkurmay koridorları kapandığı için sandığa koşuyorlar. Sandıkta müttefik arıyorlar. İdare iradeye parmak sallayamayacak, vesayetini sürdüremeyecektir. Başardık, başarıyı yönetmek daha zordur. Başarılı olanın rakibi kendisidir. Birbirimize destek olarak başarmaya devam edeceğiz.”

AK Parti’nin bayramlaşma törenine MHP Bursa İl Başkanvekili Cemal Ersoy da katıldı. Ersoy, “İl Başkanım Cihangir Kalkancı’nın selamıyla kıymetli vatanı bize bırakanlar ve burada bayramlaşmamıza vesile olan Atatürk ve arkadaşlarını rahmetle anarak bayramınız mübarek olsun diyorum.” dedi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir