AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın kadınlara seslendi: Gayretinize ihtiyacımız var

AK Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve parti teşkilatı kadın buluşmasında bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Aydın, “Hükümetimiz bölgenin huzuru, güvenliği ve kalkınmasına büyük önem veriyor. Geçmişte yaşadığımız acı olayları bir daha yaşamamak için, şehrimizi yakıp yıkmaya çalışanları, gençlerimizi ölüme gönderenleri çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bu görev de acıları en çok yaşayan siz kadınlara düşüyor.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın kadınlara seslendi: Gayretinize ihtiyacımız var

AK Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Kayhan ve  Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül, Yenişehir Engelsiz Yaşam Merkezi’nde organize edilen kadın buluşmasında bir araya geldi.

Toplantı, Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Gülşen Bünül ve Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya’nın selamlama ve teşekkür konuşması ile başladı.

Toplantıda söz alan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın; AK Parti olarak siyasetteki kadın emeğine ve katılımına çok önem verdiklerini ifade ederek, bunun artmasını sağlamak için de destek olmaya devam edeceklerini vurguladı.

‘HÜKÜMETİMİZ BÖLGENİN KALKINMASINA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR’

Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu şehir çok büyük acılar çekti, terör belası her evimizi yaktı.

Hükümetimiz bölgenin huzuru, güvenliği ve kalkınmasına büyük önem veriyor, vermeye devam edecek.

Bizim geçmişte yaşadığımız acı olayları bir daha yaşamamak için, huzurumuz, güvenliğimiz ve kalkınmamız için; şehrimizi yakıp yıkmaya çalışanları, gençlerimizi ölüme gönderenleri çok iyi anlatmamız gerekiyor. Bu görev de en çok acıları yaşayan siz kadınlara düşüyor.

‘YEREL YÖNETİMLER İLE MERKEZİ YÖNETİM UYUMU ŞART’

Önümüzde yerel seçimler var, hep birlikte bu seçime hazırlanalım. Halkımıza hizmet etmek için belediyelerin önemi çok fazla. İlimize daha fazla yatırım, daha fazla turist, daha fazla kalkınma için yerel yönetimler ile merkezi yönetim uyumu şart. Lütfen bunu ulaştığınız her haneye anlatın.

‘SİZİN DESTEK VE GAYRETİNİZE İHTİYACIMIZ VAR’

Siz annelerin yüreği bir daha yanmasın, çocuklarımızın geleceği kararmasın, gençlerimizi terör, uyuşturucu ve farklı olumsuzluklardan korumamız gerekiyor. Bunun için sizin destek ve gayretinize ihtiyacımız var.
Geleceğimizin daha iyi olması için, kalkınma amaçlı devlet yatırımlarını yapmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir