AK Parti Diyarbakır teşkilatı Sur’da vatandaşla bir araya geldi

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, 28. Dönem AK Parti Diyarbakır milletvekili Mehmet Sait Yaz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Kayhan ve Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız; Sur ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Diyarbakır teşkilatı Sur’da vatandaşla bir araya geldi

Halka açık bir şekilde gerçekleştirilen programda vatandaşlarla sohbet eden heyet, talepleri dinleyerek not aldı.

“Halka hizmet düsturuyla çıktığımız bu yolda partimizin ilk kuruluş gününden bugüne kadar vatandaşı merkeze alan Ak davamızın bugün kuruluş yıldönümünü geride bırakıyoruz” diyen Başkan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

“Dün olduğu gibi bugün de, yarın da vatandaşımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte Sur ilçemizi AK belediyecilikle tanıştırmak ve Sur’a hizmet hedeflerini gerçekleştirmek için son güne kadar çalışmaya devam edeceğiz.”

Milletvekili Sait Yaz ise şunları söyledi:

“Uzun yıllar hak davayı minberden haykırdığım ve hizmet ettiğim bu mübarek ilçede bugün sizlere hizmet etmekten son derece mutluyum. Partimiz de, biz de millete hizmetkar olmak için varız. Hep birlikte ilçemizi kalkındıracak ve Allah’ın izniyle yerel seçimlerden alınımızın akıyla çıkacağız. Vatandaştan gelen talepleri yerine getirmek için hep birlikte gayret göstereceğiz.”

Buluşmanın ardından benzer buluşmaların tüm ilçelerde belli periyotlarla devam edeceğini dile getiren Aydın, programa katkı sunan ve katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek heyetle birlikte ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir