AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bursa’da: Seçimde beklediğimiz sonucu alamadık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa’ya geldi. Yılmaz, Bursa ziyaretleri kapsamında AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi. Yılmaz, yerel seçimlerde bekledikleri sonucu alamadıklarını ifade ederek “Bursa seçimi sonuçları itibarıyla değerlendirmeye yönelik bir veri var fakat ben arkadaşlarımı da ziyaret etmek istedim” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Bursa’da: Seçimde beklediğimiz sonucu alamadık

Haber: SİMLANUR İNCE
Kamera: MESUT ERDOĞAN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa programları kapsamında AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nda basın toplantısı gerçekleştirdi.

Düzenlenen basın toplantısına, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Bursa İlçe Başkanları, Önceki Dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Recep Altepe katıldı.

Seçimin bitmesinin ardından AK Parti teşkilatları olarak tekrardan sahaya indiklerini ve çalışmaları başlattıklarını belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sözü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’a verdi.

“2024 YEREL SEÇİMİNDE ARZU ETTİĞİMİZ SONUCU ALAMADIĞIMIZI SÖYLEMEM YANLIŞ OLMAZ”

Balıkesir’de başlattığı programla bölgelerde çalışmalar yaptıklarını dile getirerek konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bursa’da olmasının nedeninin vakit kaybetmeksizin bir sonraki seçim hazırlıkları olduğunu ifade etti. Yılmaz, “2024 31 Mart çalışmalarına da 2019’da seçimin ertesi günü başlamış bir siyasi hareketiz. 2024 yerel seçiminde arzu ettiğimiz sonucu alamadığımızı söylemem yanlış olmaz. Milletimizin teveccühü bu yönde oldu. Sandık bize göre adeta milletimizin tercümanıdır. Milletimizin ne demek istediğini anlatan bir sonuç ortaya koyar. Milletimizin ne dediğini, duygusunu düşüncesini en net alan bir siyasi harekettir AK Parti. Buralarda yaptığımız çalışmalarda neticeleştirmeye dönük bir program içerisindeyiz. Bursa seçimi sonuçları itibarıyla değerlendirmeye yönelik bir veri var fakat ben arkadaşlarımı da ziyaret etmek istedim” ifadelerinde bulundu.

“ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE GEREĞİ OLAN AKSİYONLARI HAREKETE GEÇİRMEYİ PLANLIYORUZ”

AK Parti Bursa İl Teşkilatı’na 31 Mart seçimlerinde özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Yılmaz, “Halkımız da yüreğini ortaya koydu. Onlara da teşekkürlerimi iletiyorum. Bu programı yapma kararı verdiğimde Genel Başkan Vekilimiz Efkan Ala ile de istişarelerde bulunduk. Cumhurbaşkanımız ve Efkan Ala’nın da selamları var. Bugün öğleye kadar burada olacağız. Önümüzdeki süreçte yaptığımız bu tespitlerden sonra da gereği olan aksiyonları da harekete geçirmeyi planlıyoruz. Önümüzde il başkanlarımız ve belediye başkanlarımızın bir kampı var. Kazanan ve kazanmayan belediye başkanlarımızı da önümüzdeki süreç yönetimine dahil ettiğimiz bir eğitim çalışması olacak. Bu amaçla yapılan çalışmalar neticesinde buradayım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir