AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan adayları açıklandı! Büyükorhan adayı Kamil Turhan kimdir?

AK Parti’nin Büyükorhan İlçe Belediye başkan adayı, Kamil Turhan oldu. Peki Büyükorhan İlçe Belediye Başkan Adayı Kamil Turhan kimdir?

AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan adayları açıklandı! Büyükorhan adayı Kamil Turhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa TOFAŞ Spor Salonu’nda düzenlenen aday açıklama toplantısında AK Parti‘nin Büyükorhan İlçe Belediye Başkan Adayını, Kamil Turhan olarak açıkladı.

KAMİL TURHAN KİMDİR?

Kamil Turhan, 1980 yılında Bursa’nın Büyükorhan ilçesine bağlı Aktaş köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Aktaş İlkokulu’nda okuyan eğitimine Hamitler Adnan Türkay İlköğretim Okulu’nda devam etti. Lise eğitimini ise Bursa Osmangazi Lisesi’nde tamamlayan Turhan, son olarak Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

Henüz ilk gençlik yıllarında siyasete merak salan Turhan, aktif siyaset hayatına giriş yaptıktan sonra 2011-2014 yılları arasında AK Parti Büyükorhan ilçe teşkilatında yöneticilik yaptı. 2018-2023 yılları arasında da kesintisiz olarak AK Parti Büyükorhan İlçe Başkanı olarak görev yapan Kamil Turhan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Büyükorhan Belediye Başkan Adayı gösterildi. Halihazırda aile şirketinde yönetici olarak çalışan Turhan, evli ve 4 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir