AK Parti MKYK üyesi vekilden EYT açıklaması: Bu modele EYT’liler itiraz etmeyecek!

AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, hazırlanan EYT modeline EYT’lilerin itiraz etmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

AK Parti MKYK üyesi vekilden EYT açıklaması: Bu modele EYT’liler itiraz etmeyecek!

AK Parti MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, yeni asgari ücrete ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bulut, yeni asgari ücretin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşıladığını ileri sürdü.

Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre Kanal23’e yapmış olduğu ziyarette konuşan AKP’li Bulut, 2023 yılında geçerli olacak asgari ücretin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek, şöyle konuştu:

“Başından beri Cumhurbaşkanımız ifade ediyor, biz çalışanımızı ekonomik krize ezdirmeyeceğiz. Bunun bize maliyeti ne olursa olsun biz bunu sağlayacağız. Asgari ücretin artması sadece asgari ücretliyi ilgilendiren bir şey değil, maaşı asgari ücrete endeksli olan ve genel çalışanlarında maaşına etkisi olduğu için bir kelebek etkisi yaratıyor. Vatandaşımızın mutlu olduğunu gördük. Bakanlık son çalışmalarını yaptı, meclis açılır açılmaz gelecek gündemlerden bir tanesi, şöyle biraz içeriğini biliyorum bu EYT modeline emeklilikle yaşa takılan insanlar itiraz etmeyecek diye düşünüyorum.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir