Kayhan: Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Fatih Kayhan, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yaptığı konuşmada, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden hep birlikte Cumhurbaşkanı seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kayhan: Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz

AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Fatih Kayhan, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yaptığı konuşmada, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden hep birlikte Cumhurbaşkanı seçeceğiz” diye konuştu.

Kayhan, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Üç Aylarda Sahadayız’ programları kapsamında Bağlar ve Kocaköy ilçelerinin ardından Yenişehir’de temaslarda bulundu.

Yenişehir’deki temaslarında AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Nupel Kaya ve teşkilat mensuplarını ziyaret eden Kayhan, “Amacımız ilçe teşkilatlarımızın gücüne güç katmak, AK Parti’nin son 20 yılda halkın hizmetine sunduğu yatırımları anlatmak ve vatandaşlarımızın ayağına giderek sorunları yerinde dinleyerek çözüm için çaba sarf etmektir” dedi.

Programlar çerçevesinde STK’ları, esnafı ve evleri ziyaret ettiklerini dile getiren Mehmet Fatih Kayhan, “AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren bu tür programlara hazırız. İl Başkanımız Muhammed Şerif Aydın tarafından oluşturulan 10 çalışma grubumuz ile her gün farklı ilçelerde halkımızla buluşuyor, sorunlarını dinliyoruz. Ziyaretlerimiz sayesinde hemşerilerimizle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyuz. İnanıyorum ki 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı açıklanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nde halkımızın ekseriyetinin desteği ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir