AK Partili Kepolu Diyarbakır’da ilçe ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Kadın Kolları MKYK üyesi ve Diyarbakır İl Başkan Vekili Suna Kepolu Ataman, Diyarbakır İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Üç Aylarda Sahadayız’ programı kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

AK Partili Kepolu Diyarbakır’da ilçe ziyaretlerine devam ediyor

Suna Kepolu Ataman, Sur, Çermik ve Çüngüş ziyaretleri sonrası bugün Kulp ilçe programına İlçe Başkanı Abdulselam Toprak ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Akdeniz ile devam etti.

Kadın, yaşlı ve hasta ev ziyaretlerini kapsayan programa yoğun kar yağışına rağmen büyük ilgi vardı.

Kadın buluşmasında AK Parti hükümetinin icraatlarını anlatan Kepolu, uzun yıllar hizmet ve yatırım konusunda bölgenin ihmal edildiğini, AK Parti iktidarı ile birlikte hızlı ve etkin şekilde eksikliklerin tamamlanmaya çalışıldığını ve en önemlisi de bölgede huzur ve güven ortamının sağlandığını ifade etti.

Kepolu, bu ortamın birileri tarafından bir daha asla bozulmaması için herkesin dikkat etmesi gerektiğini de sözlerine ekleyerek 2023 seçimlerini işaret etti.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin bir kez daha seçimi kazanması için özellikle hanım kardeşlerimiz kapı kapı dolaşarak destek olmalı” diyen Suna Kepolu Ataman, programa katılan ve kendisi için de bir doğum günü sürprizi hazırlayan kadınlara teşekkürlerini iletti.

Kepolu’nun Kulp programı, merkez eski mahalle kadın buluşması, yaşlı ve hasta ev ziyaretleri, aile destek merkezleri ziyaretleri ve ilçede bulunan tekstil atölyesi çalışanları ziyareti ile son buldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir